Hmf
Dato for oppholdet: august 2020
1.6 km fra Marivoll Resort
Utendørsbasseng
1.5 km fra Marivoll Resort
En fantastisk stemningsfull stue.
  • Lol.travel
      4.2 km fra Marivoll Resort
      16.7 km fra Marivoll Resort
      Se flere hoteller i Grimstad
      Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en flott camping som fortjener et besøk. Nydelig beliggenhet, velstelte områder, rene service bygg og ikke minst hyggelig betjening.
      Vi ble mottatt av en veldig hyggelig mann som ba oss ta runden å se hvit vi ville slå opp teltet. Bare positiv på alle måter og med god informasjon. Samme hyggelige imøtekommenheten fra den unge jenta som vi sjekket ut hos.
      Tror at flere ville besøkt hvis det hadde vært lettere å finne frem, så et tips kan være at det står et skilt langs den smale veien; "fortvil ikke du er der snart 😊"

Takk, kjellerik2015
      Anmeldt 7. august 2018

Stopp på 3 dager før vi reiste videre til Jæren. Flott natur. Hytta nr. 3 var liten men ren og gode senger. Litt bratt bakke opp så vi kunne ikke kjøre helt frem til hytten. Vi var heldige med været så vi var nesten ikke inne i hytten.

Dato for oppholdet: juli 2018
      Takk, Grete M
      Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Vi hadde et flott opphold på hytte.
      Hytta var rein, fin og hadde svært høy standar. Kort avstand til butikk og restaurant. Personalet er veldig hyggelige og behjelpelige.

Tar absolutt turen tilbake hit ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: april 2018
      Takk, AAE97
      Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

Campingplassen ligger flott til med ein langgrunn badestrand i Paradisbukta. På kaia ut mot havet kan du fange krabber og slenge fiskestanga. Det er to sanitæranlegg, hvor det eine er pusset opp og det andre absolutt trenger å bli pusset opp, siden de finaste plassene til å ligge i telt er i nærheten av det. Det låg søppel i ei bøtte som aldri blei fjerna.
      Campingplassen er ei perle så vær så snill å gi litt ekstra!

Dato for oppholdet: juli 2017
      2  Takk, Andrea K
      Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Vi hadde peilet oss inn på en annen campingplass men den var full så vi havnet på Marivoll med campingvogna vår.
      Det var fine strender der men ellers var det dårlige sanitær områder og ekstremt dårlig reinhold. Det største sjokket kom da vi sjekket ut og det viste seg å bli det dyreste oppholdet vi har hatt på tre uker camping i både Norge og Sverige.

Dato for oppholdet: juli 2017
      Takk, CamillaF989