“Kokkene kan trylle”

Vurdert som nr. 1 av 45 Restauranter i Grimstad
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

En strålende opplevelse. Kjempehyggelige og oppmerksomme kelnere. Fyr på peisen. Et luftig, lekkert og hyggelig lokale. Det beste var likevel maten. Valgte en treretters. Lekkert tilberedt. Fantastiske smakskombinasjoner. Godt utvalg forøvrig på menyen. Her kommer jeg svært gjerne tilbake.

1  Takk, ninasteenl

Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

En fantastisk service og engasjement fra servitørene. Spennende meny med mat av høy kvalitet. En uforglemmelig opplevelse og kan anbefales på det sterkeste!!!!

Takk, Gheramb123
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

50 minutter til maten kom. Lite mettende men fint.
Kommer ikke til å anbefale dette for venner, da jeg verdsetter deres vennskap.

Takk, arilokken
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat, og utrolig god service! Den beste restauranten jeg har spist på, anbefales på det sterkeste.

Takk, Semona Kristin G
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Besøkte Smag og behag for første gang Ifjord og da tenkte jeg at hit må jeg tilbake!
Var her sammen med ett følge på 6 stykker å bestilte 5 retters og det var ingenting annet enn helt fantastisk!
Bra mat, bra vin og ikke minst bra service og hyggelige folk.
Anbefales på det sterkeste!

Takk, adrianpO7554ZO

Reisende som så på Smag & Behag Grimstad, så også på

Har du vært i Smag & Behag Grimstad? Del dine erfaringer!