For en mat- og vinopplevelse! Kokkens anbefalte 5 retters bør smakes! Nydelige og hyggelige servitører 😀
Smag og Behag er en lekker restaurant med inne. og uteservering. Både lunsj og middag. Åpner 12:00 på hverdager, men av alle ting er steng på søndag!. Skal du spise middag anbefaler jeg å bestille bord i god tid. Menyen var variert, og smakskombinasjonene mange. Betjeningen meget imøtekommende. I disse Corona tider, skal alt gå via mobilen,. Både meny og betaling. For oss 3 virket dette fint for 2, men ikke den 3. Mat og drikke fikk vi uansett. Er ikke direkte imponert over en restaurant med et slikt rykte. Vil bare kalle det en gjennomsnittlig opplevelse. På den annen side er det ikke mange spisesteder i Grimstad, så denne må vel sies å være en av de i øvre skiktet sammen med Fru Juske.
Vi hadde reservert bord, men ble skuffet da vi ble plassert i en mørk, bortgjemt gang og ikke i restauranten. Vi bestilte dagens 5 retter valgt ut av kokken, og maten var veldig god. Litt slurv fra kjøkkenet- hvor ble det for eksempel av den puffede svoren på ribben? Uerfarne servitører som ikke kunne presentere menyen. Her er det rom for forbedring.
Gode burgere med varierte smaker, glutenfrie alternativer og god service. Litt kaotisk og fullt når vi var der, men likevel veldig fornøyd.
En smag og behagelig opplevelse. Maten var helt utsøkt. Anbefaler alle å spise her. Dette var helt magisk.