Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bing bang badaboom, her var”
Anmeldelse av Smag & Behag Grimstad

Smag & Behag Grimstad
Vurdert som nr. 1 av 34 Restauranter i Grimstad
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Bing bang badaboom, her var det mye vroom! Ypperlig forrett, jæævlig god hovedrett, etterfulgt av en ganske så rå dessert. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Michael W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Takk for besøk og tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (280)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 280 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og service på en hektisk julikveld, variert meny med lokalt øl:-)
Hyggelig og veiledende betjening, som ga oss god vinanbefaling.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Henning1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2020

Hei Henning,

Tusen takk for besøket, og for hyggelig tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

For en mat- og vinopplevelse! Kokkens anbefalte 5 retters bør smakes! Nydelige og hyggelige servitører

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 891christelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Smag og Behag er en lekker restaurant med inne. og uteservering. Både lunsj og middag. Åpner 12:00 på hverdager, men av alle ting er steng på søndag!. Skal du spise middag anbefaler jeg å bestille bord i god tid. Menyen var variert, og smakskombinasjonene mange. Betjeningen meget imøtekommende. I disse Corona tider, skal alt gå via mobilen,. Både meny og betaling. For oss 3 virket dette fint for 2, men ikke den 3. Mat og drikke fikk vi uansett. Er ikke direkte imponert over en restaurant med et slikt rykte. Vil bare kalle det en gjennomsnittlig opplevelse. På den annen side er det ikke mange spisesteder i Grimstad, så denne må vel sies å være en av de i øvre skiktet sammen med Fru Juske.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, pah1962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vi hadde reservert bord, men ble skuffet da vi ble plassert i en mørk, bortgjemt gang og ikke i restauranten. Vi bestilte dagens 5 retter valgt ut av kokken, og maten var veldig god. Litt slurv fra kjøkkenet- hvor ble det for eksempel av den puffede svoren på ribben? Uerfarne servitører som ikke kunne presentere menyen. Her er det rom for forbedring.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, MariMari123123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smag & Behag Grimstad, så også på

Grimstad, Aust-Agder
 

Har du vært i Smag & Behag Grimstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din