“Opplevelsesrik kveld på Smag og Behag😊”
Anmeldelse av Smag & Behag Grimstad

Smag & Behag Grimstad
Vurdert som nr. 1 av 45 Restauranter i Grimstad
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Vi var 8 stk som valgte å besøke denne restauranten fredag 28 AUG .
For en opplevelse👌Maten var utmerket og spennende. Alle valgte forskjellige retter og alle var veldige fornøyde. Vi ble utrolig godt ivaretatt av vår kunnskapsrike servitør Nicolai.Maken til service er det sjelden å oppleve. Hørte rundt bordet at Nicolai er svigermors drøm😍
En flott middag og en behagelig atmosfære denne kvelden.
Kommer garantert tilbake neste gang vi besøker Grimstad.

Takk, perchrc
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2020

Hei Per Christian,

Så hyggelig å høre, velkommen igjen!

Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Det var fullt da vi skulle ta en kjapp lunsj, så vi gikk videre, da servitøren kommer springende etter oss i gaten med info om at et brod er ledig likevel. Fantastisk service og kjempegod mat. Maten kom overraskende fort med tanke på at det var stappfullt.
Anbefales!

1  Takk, K_hammers

Hei Karen,

Godt å høre at dere koste dere hos oss, velkommen igjen!

Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Smag og behag er virkelig et sted man bør stoppe innom neste gang man er i Grimstad! Her serveres helt nydelig mat med gode råvarer og fantastiske vinparinger. Her finner man garantert noe for enhver smak! Særlig godt var kamskjellene, kalvetartaren og brisketen for å nevne noe! Man går neppe misfornøyd fra Smag og Behag! Kommer garantert igjen!

1  Takk, tdp86
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen igjen!

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Var innom for å høre om ledig bord.
Vi er et par som skulle avslutte Norgesferien med en tur innom . Ble sående og vente. Fullstendig oversett. Et smil kunne vært på sin plass selv om de hadde det hektisk. ALT OPPTATT inne, ble kontant formidlet , fremdeles uten et smil. Nei dette var nok ikke stedet for oss. Gikk videre til naboen APOTEKERGÅRDEN , her var stedet, med en fantastisk service.

Takk, runehaseth
Margrethe_SV, Eier på Smag & Behag Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei Rune,
Vi beklager at du ble mottatt slik hos oss, her må vi ta en gjennomgang med de som var på jobb. Travelt og fullbooket har det vært i sommer men vi forsøker alltid å møte alle med både smil og imøtekommenhet. Så hyggelig at det ble en bra kveld på gården i stedet, så håper vi å se deg igjen ved neste korsvei.

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Tok en lunsj. Veldig god rett. Midt i sentrum like ved sjøen.
Bør bestille bord til middag i god tid.

Takk, Bjørn-Arild H

Hei Bjørn

Takk for besøket, og hyggelig tilbakemelding!

Reisende som så på Smag & Behag Grimstad, så også på

Har du vært i Smag & Behag Grimstad? Del dine erfaringer!