Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og spennende mat ”
Anmeldelse av Smag & Behag Grimstad

Smag & Behag Grimstad
Vurdert som nr. 1 av 35 Restauranter i Grimstad
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

God og hyggelig service. Svært bra mat, høy kvalitet på råvarer og spennende sammensetninger
Ok priser. Er lurt å booke bord til middag i fellesferien.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, I8553HHchristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (286)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 286 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Ett par år siden jeg var her sist gjorde nok at jeg glemte hvor bra denne plassen er!!
Ett besøk på "fru juske" igår gjorde at jeg tenkte "smag og behag" hadde fått en konkurrent!
Det var til vi satt 3 timer i forgårs med herlig mat og drikke igjen!
Smag og behag er en egen opplevelse i Grimstad!
Og det er ingen reelle sammenligninger eller restauranter i samme sjiktet!
Prisen gjenspeiles, men den er absolutt ikke urimelig!
Anbefaler dagens 5 retter, men 5-glass' vinpakke de setter sammen til rettene.
-Denne tilpasset de også etter behov uten problem.

Very nice!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, josteingaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Vi fyrte opp en 5-retters med tilhørende vinpakke. Ante ikke hva som skulle bli servert, men her ble vi overrasket positivt for hver rett som kom. En glede for smakssansene. Superb betjening, og en overall herlig matopplevelse. Beste restauranten i byen etter min mening. Anbefales varmt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Camper04805119666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

4 stk som skulle spise og vi spiste, bestilte 3 blåskjell og 1 fiskesuppe + drikke, etter en god stund kom maten og ingen drikke var kommet, blåskjellene var kalde og suppen var god, drikke måtte vi og be om å få, klaget på at det var kaldt, men bare en av oss som fikk nye, Smakte godt, men var ikke en god opplevelse

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 677sveinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god takeaway pizza! Bestilte en Parma, og må si dette er en av de beste jeg har smakt. Porsjons størrelse og lett å ta med seg å nyte langs sjøkanten

Dato for besøk: juni 2021
Takk, TSH90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smag & Behag Grimstad, så også på

Grimstad, Aust-Agder
 

Har du vært i Smag & Behag Grimstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.