Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunchbesøk i Grimstad”
Anmeldelse av Smag & Behag Grimstad

Smag & Behag Grimstad
Vurdert som nr. 1 av 36 Restauranter i Grimstad
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Min kone og jeg besøkte restauranten for lunch en lørdag ettermiddag. Utrolig hyggelig betjening ++. Maten var meget smakfull og til en rimelig penge. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2021
Takk, DERRIVADOS123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (286)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 286 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, vin og service! Må bestille bord i god tid i sommersesong. Vi spiste en tre retters middag og barna pizza og burger

Dato for besøk: august 2021
Takk, tonea710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Dette er den beste matopplevelse jeg har hatt på mange år! Fantastisk 5-retters med vinmeny. Alt passet perfekt sammenHit kommer vi igjen!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, gryj13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Vi var ni personer som spiste «dagens femretter» med et par tilpasninger underveis. Maten var (som vanlig) fantastisk bra. Vi droppa vinpakke og bestilte viner til hele måltidet fra starten av, og fikk grei hjelp av en egen servitør til dette. Fint tempo i matserveringen og passelige mengder i hver rett. Eneste som trakk ned var at vi måtte spørre flere ganger etter glutenfritt brød selv om vi ved bestilling og ankomst ga beskjed om at to personer hadde cøliaki, samt at vi fikk suppa servert før vinen til suppa. Smårusk en travel sommerdag.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, oddvarf2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Vi tok en 5 retters meny med vin. Helt fantastisk opplevelse. Veldig bra mat vin og servering. Denne tar vi veldig gjerne igjen. Topp notch!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, johnsL8681CU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smag & Behag Grimstad, så også på

Grimstad, Aust-Agder
 

Har du vært i Smag & Behag Grimstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.