Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Imponert”
Anmeldelse av Cafe Ibsen

Cafe Ibsen
Vurdert som nr. 3 av 34 Restauranter i Grimstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Vi ble virkelig imponert når vi gikk inn gjennom dørene og plutselig gikk hundre år tilbake i tid. Atmosfæren og personalet gjorde denne lunsjen til en særdeles hyggelig affære.
Vi kommer til å gjenta dette, fikk servert en nydelig chilli con carne, basert på familieoppskrift fra Guatemala, som virkelig falt i smak hos oss begge, og til en veldig hyggelig pris.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 145jank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 102 anmeldelser

Anmeldt 21. januar 2019

Vi bestilte selskapslokale hit for å feire bursdag. Lokalet, maten og totalopplevelsen var såpass bra at vi nå har bestilt dåpsfeiringen på samme sted! Retten vi bestilte var "Mørk oksegryte m/grønnsaker, foccacia brød, 3 dressinger og oliven". Tilbakemeldingen fra alle gjestene var at det smakte helt fortreffelig. Og jeg er jammen enig! Til dessert hadde vi "Tropisk mangomousse" som også var helt utsøkt.

Cafe Ibsen har lokaler som er unike men også vanvittig ærverdig- og koselige.
Dersom man har feiringen på deres lokalet slipper man å betale for leie av lokalet.

Jeg vil anbefale dere videre!

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Regine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Dette stedet er innredet hyggelig med gamle møbler. Nydelig kaffe og bakverk som passet utmerket til en kaffe pause.
Ett sted med sjel.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Gode salater, bakverk og kaffe for en god lunsj. Rolig og koselig atmosfære. Ikke billigst, men vest pengene.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, runep2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018

hyggelig cafe med unikt og gammeldags interiør. føler at en kan merke ibsens nærvær i veggene. enkel og god meny med middels priser. kort vei til museet

Dato for besøk: juli 2018
Takk, roar r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Ibsen, så også på

 

Har du vært i Cafe Ibsen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din