“Imponert”
Anmeldelse av Cafe Ibsen

Cafe Ibsen
Vurdert som nr. 5 av 46 Restauranter i Grimstad
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Vi ble virkelig imponert når vi gikk inn gjennom dørene og plutselig gikk hundre år tilbake i tid. Atmosfæren og personalet gjorde denne lunsjen til en særdeles hyggelig affære.
Vi kommer til å gjenta dette, fikk servert en nydelig chilli con carne, basert på familieoppskrift fra Guatemala, som virkelig falt i smak hos oss begge, og til en veldig hyggelig pris.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 145jank

Anmeldt 21. januar 2019

Vi bestilte selskapslokale hit for å feire bursdag. Lokalet, maten og totalopplevelsen var såpass bra at vi nå har bestilt dåpsfeiringen på samme sted! Retten vi bestilte var "Mørk oksegryte m/grønnsaker, foccacia brød, 3 dressinger og oliven". Tilbakemeldingen fra alle gjestene var at det smakte helt fortreffelig. Og jeg er jammen enig! Til dessert hadde vi "Tropisk mangomousse" som også var helt utsøkt.

Cafe Ibsen har lokaler som er unike men også vanvittig ærverdig- og koselige.
Dersom man har feiringen på deres lokalet slipper man å betale for leie av lokalet.

Jeg vil anbefale dere videre!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Regine H
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Dette stedet er innredet hyggelig med gamle møbler. Nydelig kaffe og bakverk som passet utmerket til en kaffe pause.
Ett sted med sjel.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 966kari_
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Gode salater, bakverk og kaffe for en god lunsj. Rolig og koselig atmosfære. Ikke billigst, men vest pengene.

2  Takk, runep2018
Anmeldt 16. juli 2018

hyggelig cafe med unikt og gammeldags interiør. føler at en kan merke ibsens nærvær i veggene. enkel og god meny med middels priser. kort vei til museet

1  Takk, roar r

Reisende som så på Cafe Ibsen, så også på

Har du vært i Cafe Ibsen? Del dine erfaringer!