“Sjarm midt i smørøyet”
Anmeldelse av Cafe Ibsen

Cafe Ibsen
Vurdert som nr. 4 av 38 Restauranter i Grimstad
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet, sjarmerende interiør. Vi spiste lunsj to dager, satt ute, med utsikt til huset Ibsen bodde i. God, fersk salat og andre retter. Betjeningen var vennlige og effektive.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Kjeros

Anmeldt 7. juli 2020

Svært hyggelig og intim atmosfære, god mat og betjening som følger deg opp utmerket. Tommel opp fra lokal bruker

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, Tarjei R
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her med familien på fire. 2 barn på 4-6 år.
Godt utvalg av drikke og mat for både store og små.
God service og hyggelig betjening

1  Takk, 485catharinat
Anmeldt 27. august 2019

Her er jeg ofte og tar en pils eller et glass om sommeren
Nesten synd de har stengt så tidlig
Tror de stengte 12. August i år
I år nye sjef som var veldig flink å lede sine folk
Håper han blir der lenge

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Steinar J
Anmeldt 1. august 2019

Etter en runde i Grimstad for å velge spisested, havnet vi på Ibsen Bryggekafe ved gjestehavnen. Prisene lå på et rimelig nivå i forhold til restaurantene for øvrig i Grimstad og menyen var etter behag. Vi bestilte fiskesuppe og blåskjellsuppe og smaksopplevelsen var på høyde med det beste. Vi takker kokken for et nydelig måltid og vi vil komme tilbake ved første anledning.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Jan Richard B

Reisende som så på Cafe Ibsen, så også på

Har du vært i Cafe Ibsen? Del dine erfaringer!