Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bestilte en hamburger med”
Anmeldelse av Odden Spiseri Cafeteria

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Odden Spiseri Cafeteria
Vurdert som nr. 32 av 34 Restauranter i Grimstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte en hamburger med pommes frittes. Den var så tørr, at det minte meg om en ihjelstekt først prise karbonade. PS den er faktisk bedre. First årige altså. Tid tok det også å få maten. Riktignok ikke dyrere en 110 Kr. Men dette lager jeg bedre hjemme selv. Skam dere!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bingen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 7 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2018

Kjedelig mat som ikke smaker noe særlig, ikke noe utvalg av ferske sunne ting og generelt lite å velge mellom. Ganske stive priser.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, traveling_the_galaxy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

Odden spiseri er i andre etasje på Odden senteret. De har ikke forandret seg mye siden jeg kom hit på 80 tallet. Maten er «industri» mat, men grei nok hvis du har liten tid. Personalet er OK. Dette er en kafé og gir heller ikke inntrykk av å være noe annet. Alkohol serveres ikke.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 63jarleh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2017

Nja,ser noen nevner 80 tallet her,kan kanskje si meg litt enig,men hvis napoleonskake og sort kaffe er din greie så er dette plassen,den sorte kaffen og napoleonskaken er det nemlig ikke noe å utsette på..

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JJThaule
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2017 via mobile enheter

Her stemmer ingenting.., tiden har stått stille. Lokalet er trist, mugglukten ( i bygget generelt) er påtrengende. Kafeteria, med disk som har et innhold som bærer preg av lav rotasjon. Tildels høye priser sett i sammenheng med standard. Kaffen er ok, men det er vel også det eneste.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, bj_rnegilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Odden Spiseri Cafeteria, så også på

 

Har du vært i Odden Spiseri Cafeteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din