Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kinesisk på sitt beste.”
Anmeldelse av Yuan Chinese Restaurant

Yuan Chinese Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 33 Restauranter i Grimstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Porsjonene var store , så her blir du riktig God og mett.Litt mye for min del.Gikk for biff som ble servert på glovarm stekepanne med peppersaus som ble hellet over biffen ved bordet av en smilende servitør.partneren min gikk for svin i en type soya saus.Begge retter hadde gode smaker. Og mener dette er noe av det beste vi har smakt fra denne type restaurant.Og alt servert med smilende og service minded servitører med en frisk replikk på lur.En herlig og avslappa atmosfære.En absolutt anbefaling for deg som er glad i asiatisk mat

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 958ingerl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 50 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2020

Store porsjoner, kjempegod mat, hyggelige ansatte. Tipp topp. Anbefales virkelig God plass og hyggelig atmosfære

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Jenta087
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Hent nydelig mat her og mapo tofuen er den beste i landet :) er verdt å ta turen fra Kristiansand for å spise middag der

Dato for besøk: september 2019
3  Takk, mathiasjohannessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Besøkte dette stedet på en jobbreise.
Kom inn i lokalet som så veldig enkelt og greit ut. Servitør var hyggelig, vi satt oss ute på terrassen der det også var bord da det var veldig varmt og fint ute den dagen.

Servitør brukte litt lang tid for å komme ut for å ta bestilling så jeg endte opp med å gå inn å bestille.

Prisene virket veldig stive, men når maten kom på bordet skjønte vi hvorfor, kunne fint delt en rett med min kollega da disse porsjonene var ganske store og fine.

Maten så helt fabelaktig ut, fint plassert på tallerkenen , viser tydelig at de veit hvordan man skal legge opp mat for å friste kundene.

Da jeg tok min første bit ble jeg litt skuffet, det var lite smak i kyllingen og ellers litt smakløs rett dessverre. Om dette var engangstilfelle veit vi jo ikke. Ellers så maten som sagt helt fantastisk ut.
Ett sted jeg ville tatt bilde av maten og lagt ut på instagram :)

Dato for besøk: august 2019
Takk, Juliekittelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019

Besøkte stedet etter anbefaling. Lyse fine lokaler. Kjapp og god servivice. Mat på det gjevne. Kan nok trenge litt ekstra innsats på kjøkkenet.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Matglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yuan Chinese Restaurant, så også på

 
Grimstad, Aust-Agder
 

Har du vært i Yuan Chinese Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din