Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste kinesiske restaurant i Grimstad ”
Anmeldelse av Yuan Chinese Restaurant

Yuan Chinese Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 34 Restauranter i Grimstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

God kinesisk mat for voksne og barn. Barnestørrelse fra hele menyen kan bestilles. Lett tilgjengelig fra Storgaten.

Dato for besøk: september 2020
Takk, thomashX6225CF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 51 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Strålende mat og strålende service. Fornuftige priser. Godt utvalg på menyen. Anbefales, kort og godt!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 72Geir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Porsjonene var store , så her blir du riktig God og mett.Litt mye for min del.Gikk for biff som ble servert på glovarm stekepanne med peppersaus som ble hellet over biffen ved bordet av en smilende servitør.partneren min gikk for svin i en type soya saus.Begge retter hadde gode smaker. Og mener dette er noe av det beste vi har smakt fra denne type restaurant.Og alt servert med smilende og service minded servitører med en frisk replikk på lur.En herlig og avslappa atmosfære.En absolutt anbefaling for deg som er glad i asiatisk mat

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 958ingerl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Store porsjoner, kjempegod mat, hyggelige ansatte. Tipp topp. Anbefales virkelig God plass og hyggelig atmosfære

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Jenta087
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Hent nydelig mat her og mapo tofuen er den beste i landet :) er verdt å ta turen fra Kristiansand for å spise middag der

Dato for besøk: september 2019
3  Takk, mathiasjohannessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yuan Chinese Restaurant, så også på

 
Grimstad, Aust-Agder
 

Har du vært i Yuan Chinese Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din