Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårligste McDonald’s noen gang!!!!”
Anmeldelse av McDonald's

McDonald's
Vurdert som nr. 33 av 34 Restauranter i Grimstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2020

Dette var den dårligste McDonald’s jeg og min familie har vært på, vi hadde et par burgere og noen colaen, vi fikk varm cola uten is biter. Og burgeren smakte som noen hadde tatt en gammel burger og putta den i mikroen

Dato for besøk: august 2020
Takk, Z7920WXphilipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 23 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2019

Dette tror jeg er en av norges dårligste mcdondels. Skulle kjøpe en mcmuffin og brus og måtte betale 98kr. Dette skulle egentlig kostet 59 for mcmuffin og 25 for brus. Sa ifra om dette og fikk da tre kroner tilbake. Klaget igjen og fikk 13 kroner tilbake. Han sa at grunnen for at det kostet mer var fordi det kom inn i kassen at det var den prisen. Men det var det motsatte av det som sto på tavlen. Og i tilleg måtte jeg vente i 20min på dette da det var 3 folk der!!!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Sofie R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2018

Anmeldte den lokale McDonald's for fire år siden. Dessverre er den fortsatt en katastrofe, med lang ventetid, lite serviceinnstilte ansatte og feilleveringer nesten satt i system. Milkshakemaskinen er like ofte ute av drift som den er i drift. Renholdet er også langt under vanlig McD-standard.

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, JohnA-Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2017 via mobile enheter

McDonalds er det det er, så om man liker lunken mat, kalde meget gjennomstekte pommes frites, vissent mineralvann og følelsen av å ha deltatt aktivt i en dårlig spøk da velger man denne utgaven av det verste Amerika kan fremvise.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, bj_rnegilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2017

Av og til så velger man noe junk-food som en rask løsning. Her er det verken raskt eller nøyaktig servert som bestilt. Alt ser ut til å tregt, særlig i drive-in. Har alt for ofte ventet og ventet og ventet og ventet i bilen på det skal bli levert. Når maten først kommer, så mangler det ofte en pommes-frites, burger eller ketchup. Usikker på hva som er opphavet til dette? Dårlig opplæring? For få ansatte på jobb? Bare å styre unna!!

Dato for besøk: mars 2017
    • Service
    • Mat
Takk, khsyv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på McDonald's, så også på

 
Grimstad, Aust-Agder
 

Har du vært i McDonald's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din