“Ikke spis i baren”

Strand Hotel Fevik Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 45 Restauranter i Grimstad
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Helt håpløs mat i baren på Strand Hotel. Vassent og smaksløst. Hold deg langt unna fish & chips, all-time-low!

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, Sommergjest082222

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Strand hotell Fevik er et klassisk hotell og har en utmerket restaurant vi gjerne besøker et par ganger hver sommer. I døren står en piccolo i varm uniform, riktignok med egne upussede joggesko. Han ønsker velkommen og farvel. I resepsjonen blir vi også ønsket velkommen. Men i restauranten, hvor det er fire fem servitører ved baren er det ingen som løfter blikket. Vi finner etnledig bord i solen. Det er en del gjester men fortsatt mangebledige plasser. Servitørene komme og går. Ingen ser i min retning, selv jeg forsøker å vinke. Etter en alt for lang ventetid går jeg inn og ber om service til bord 4. Den unge kelneren blir forvirret når jeg ber ham ta med to menyer. Han forklarer ved bordet at de har tatt i bruk QR koder for meny, bestilling og betaling. "Vet du hvordan de brukes?" Jeg sier at det vet jeg, men nå er jo du her og vi foretrekker meny. "Det er ikke så lett å lese menyen på telefonen her i sola". Vi fikk en tydelig melding om at vi ville ødelegge alt om vi insiserte på meny, siden de holdt på med å innføre QR kode over alt. En forståelsesfull herre ved nabobordet lånte oss sin meny, som han nok hadde krevd å få.

Jeg er en gjest i 50-åra og er ikke fremmed for QR kode. De har mye for ser. Men på Strand hotell Fevik, med taffelmusikant og piccolo bør de la "fremskrittet" ligge og kjenne sitt publikum. De unge servitørene har ikke fått opplæring i service; se gjestne i øynene, vis at du har sett gjesten selv om det er travelt, spør om maten smaker osv.

Heldigvis, maten smaker veldig bra. Kjøkkenet kan sitt fag. Flotte porsjoner med deilig sommermat. Det fleste gjestene rundt oss gikk selv til baren og kjøpte drikke og bar det selv til bordet. De bodde kanskje på hotellet og viste hvordan de skulle unngå QR personalet.

1  Takk, per arne h
Anmeldt 27. juli 2022

Nei, nå må vi visst re-vurdere våre sommervaner, dette var langt under pari.
1. Vi var 3 personer: 1 fikk maten kort etter bestilling, uten bestikk, uten at vi hadde fått drikken vi hadde bestilt, OG den var såvidt lunken. Skulle vært "Rett fra grillen" ifølge menyen. Min venninne reagerte med: Er du sikker på denne er til meg? Vi har nettopp bestilt, og har ennå ikke fått bestikk og drikkevarene vi bestilte!
2. Fiskesuppa var tynn, lite smak og med dvaske grønnsaker
3. BLT - OK at den var med kylling, men ikke OK at den var helt kald. Lun kylling hadde vært OK, men ikke helt kald, da var den hard og smakløs.
Vinen var det eneste høydepunktet (Von Winning Riesling, perfekt temperert og servert i gøyal vinkjøler"plastpose").
Hvor ofte skal bordene ryddes, forresten? - Observerte et bord som iallfall ikke ble ryddet den stunden det tok oss å drikke opp vinen.
Nei, vi må nok endre stam-restaurant og dra lenger vestover. Synd at det har gått nedover med denne restauranten, den har en ubetalelig utsikt!

1  Takk, gelaogsaa
Anmeldt 15. mars 2022

Fint hotell plassert rett ved vannkanten. Nydelig utsikt. Veldig fint om sommeren da det er gode bademuligheter.

Dato for besøk: november 2021
Takk, 396petterh
Anjabeisland, Annet på Strand Hotel Fevik Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2022

Hei 396petterh

Tusen takk for veldig fine ord - vi er heldige som har et hotell med en unik utsikt, og en deilig sandstrand rett utenfor døren vår!

Velkommen1

Vennlig hilsen
Anja

Anmeldt 29. januar 2022 via mobile enheter

Det ble en skuffende og dyr afternoon tea opplevelse for vår familie.
Vi har reist mye rundt i verden, og dette var nok den dårligste afternoon tea vi har hatt.
Trist å få lunken te, og kjølige scones.
Dette kunne vært glimrende, men med 2 bord og ca 10 personer i denne fantastiske restauranten, burde det vært mulig å kunne valgt tetypen, og fått sukker og melk uten å spørre.
Lunkne scones burde være enkelt å servere. Vi savnet også smør og litt pisket krem.
Virket som om personalet i dag, ikke var motivert for en god afternoon tea opplevelse for 2 voksne og 3 barn.
Til 2000+kr ( 1 brus og en flaske eplejuice), hadde vi forventet mer.

Dato for besøk: januar 2022
Takk, SteinRogerB
Anjabeisland, Leder  på Strand Hotel Fevik Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. februar 2022

Hei
Takk for besøket og for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på din opplevelse. Vi beklager at vi ikke leverte slik dere forventet og vil vil gjerne at du kontakter oss direkte slik at vi kan finne en god løsning for dere.
Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Anja Beisland
Hotellsjef

Reisende som så på Strand Hotel Fevik Restaurant, så også på

Har du vært i Strand Hotel Fevik Restaurant? Del dine erfaringer!