Fantastisk guidet tur med gode smaksopplevelser og historie om Nøgne Ø. De ansatte er svært... les mer
Greie folk, godt øl, kult sted og få seg en omvisning på. Var heldig og hadde omvisning med en... les mer
Omvisning på bryggeriet kan absolutt anbefales. Det er lurt å bestille på forhånd om dere er mange. Du blir mottatt i puben, får et par glass og en god innføring før omvisningen går rundt i hele bryggeriet. Masse informasjon som blir formidlet på en lettfattelig måte. Mange stopp underveis med smaking av stadig nye sorter. Du må ta med deg ølglasset rundt og etter hele turen er glasset ditt! Det hele avsluttes i baren igjen der du kan kose deg med mer godt øl.
Vi hadde omvisning med ølsmaking 18.juni.2918 i bryggeriet. Kunnskapsrik og imøtekommende guide som svarte villig på alle spørsmål og hadde få "desverre det vet jeg ikke" svar. Fikk smake flere gode øltyper. Turen tok 90 minutter.
Dette er et bryggeri i verdenstoppen. Vel verdt et besøk. Her får man kjøpt alle ølsorter de kan selge i vanlig butikk. De har også egen pub. Ypperlig sted for ølklubben på ølsmaking. Her arrangeres visning i bryggeriet. Du kan følge hele prosessen. Anbefales virkelig 👍
Fantastisk mye godt øl og god stemning. Lokalene i den gamle delen lager et perfekt miljø i pubben ;)
Selv om jeg foretrekker lyst øl som Witt og Weiss, har de mye bra i mellommørkt og mørkt øl. Selv Dark Horizont går bra. Men, savner litt mer eksperimenter med alkoholfritt øl og glutenfritt øl. Og ikke minst mer fokus på Sake.
Vi fikk en flott rundtur i lokalet til Nøgne Ø, med tilhørende smaksprøver. Det hele startet med at vi ble satt i deres "kafelignende" lokale, hvor vår guide presenterte seg. Han var, uten tvil, lidenskapelig opptatt av øl og Nøgne Ø, og han hadde ikke noe problem med å videreformidle både entusiasmen og kunnskapen hans til oss.
Deretter tok han oss med på en rundtur i lokalet/fabrikken/tapperiet, med en rekke stoppesteder underveis. Der ble det forklart de forskjellige stegene øl'en går igjennom, og i tillegg fikk vi smake forskjellige typer øl, sammen med lokale matretter/snacks som ville passe til øl'en.
Etter nærmere to timer var turen over og vi var alle veldig fornøyd. Anbefales sterkt (og det av en anmelder som ikke engang liker øl!!!)