Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Anbefales 100%

Fantastisk guidet tur med gode smaksopplevelser og historie om Nøgne Ø. De ansatte er svært... les mer

Anmeldt 25. juli 2023
madelenkak
Rygge, Norge
Ølsmaking / omvisning

Greie folk, godt øl, kult sted og få seg en omvisning på. Var heldig og hadde omvisning med en... les mer

Anmeldt 14. juli 2023
Christer A
Bergen, Norge

Anmeldt 26. juni 2018

Vi hadde omvisning med ølsmaking 18.juni.2918 i bryggeriet. Kunnskapsrik og imøtekommende guide som svarte villig på alle spørsmål og hadde få "desverre det vet jeg ikke" svar. Fikk smake flere gode øltyper. Turen tok 90 minutter.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, Trond_Steihaug
Anmeldt 16. februar 2018 via mobile enheter

Dette er et bryggeri i verdenstoppen. Vel verdt et besøk. Her får man kjøpt alle ølsorter de kan selge i vanlig butikk. De har også egen pub. Ypperlig sted for ølklubben på ølsmaking. Her arrangeres visning i bryggeriet. Du kan følge hele prosessen. Anbefales virkelig 👍

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, _rnulfs
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Fantastisk mye godt øl og god stemning. Lokalene i den gamle delen lager et perfekt miljø i pubben ;)

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, KnutP20
Anmeldt 17. januar 2017 via mobile enheter

Selv om jeg foretrekker lyst øl som Witt og Weiss, har de mye bra i mellommørkt og mørkt øl. Selv Dark Horizont går bra. Men, savner litt mer eksperimenter med alkoholfritt øl og glutenfritt øl. Og ikke minst mer fokus på Sake.

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Baard L
Anmeldt 8. desember 2015

Vi fikk en flott rundtur i lokalet til Nøgne Ø, med tilhørende smaksprøver. Det hele startet med at vi ble satt i deres "kafelignende" lokale, hvor vår guide presenterte seg. Han var, uten tvil, lidenskapelig opptatt av øl og Nøgne Ø, og han hadde ikke noe problem med å videreformidle både entusiasmen og kunnskapen hans til oss.

Deretter tok han oss med på en rundtur i lokalet/fabrikken/tapperiet, med en rekke stoppesteder underveis. Der ble det forklart de forskjellige stegene øl'en går igjennom, og i tillegg fikk vi smake forskjellige typer øl, sammen med lokale matretter/snacks som ville passe til øl'en.

Etter nærmere to timer var turen over og vi var alle veldig fornøyd. Anbefales sterkt (og det av en anmelder som ikke engang liker øl!!!)

Dato for opplevelse: desember 2015
3  Takk, Sitron_NO