“Fantastisk opplevelse”

Apotekergaarden
Vurdert som nr. 14 av 45 Restauranter i Grimstad
Kjøkken: Italiensk, Sjømat, Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Apotekergaarden er en restaurant og utested, med lange tradisjoner i Grimstad. På sommeren har vi populære show i bakgården, og god plass i forhagen. Apotekergaarden Mad & Leven kan tilby smakfulle matopplevelser i et perfekt miljø for flotte kvelder. Vi serverer italiensk pizza, deilige burgere, salater, hovedretter med kjøtt eller fisk og nydelige desserter. Apotekergaarden satser på lokal mat og drikke. Her kan du nyte Grimstad-ølet Nøgne Ø og akevitt fra Puntervold. Velkommen til en hyggelig kveld på Apotekergaarden!
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

For en atmosfære, for en service!!! Selv de mest triveligste steder i storbyene kommer til kort her!
Dette stedet må bare oppleves. Vi har aldri opplevd så god service hos samtlige av de ansatte som var på jobb de to kveldene vi besøkte stedet. Innholdet i menyene både mat og drikke var helt utsøkt og av ypperste kvalitet.
Dette stedet kan trygt anbefales på det varmeste!!

Takk, Gheramb123
Kjetil J, Manager på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Så fantastisk hyggelig å høre ;)
tusen tusen takk!
Mvh; Fra Grimstad

Anmeldt 23. oktober 2018

Uformelt og rustikt i gamle apotekergården midt i Grimstad sentrum. Ungdommelig klientell og servitører, god stemning og service. Menyene ser uspennende ut, men en burger her er noe helt annet enn på McD... Velegnet for familier og uformelle lunsjer.

1  Takk, Per630
Anmeldt 15. oktober 2018

Spiste middag i anledning bursdag. Grei service, god mat og drikke. Ekstra pluss er lokalet som er veldig sjarmerende midt i byen.

Spiser gjerne her igjen!

Takk, vidars920
Kjetil J, General Manager på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018

Så hyggelig;) vi skal ikke ha super service, men vi bestreber å være hyggelige ;)
Vi gleder oss til dere kommer tilbake!
Mvh: Apotekergaaden

Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var to som bestilte apotekburgeren. Av tidligere erfaring serveres den med veldig få båtpotetbiter. Derfor bestilte vi dermed ekstra potetbåter å betalte for det. Når maten kom trodde vi at de hadde glemt de ekstra båtpotene, da vi hadde fått 7 båter hver. Da vi spurte om det var de ekstra potetene, svarte de ja. Men etter mye om og men kom de ut med en skål poteter til. Vi fikk da en skål med 8 potetbåter til delt på 2 personer. Når vi betaler ekstra for ekstra båtpoteter, forventer jeg ekstra båtpoter.

3  Takk, 358magnusm
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

God stemning, selv med full sommerrestaurant :-) Hamburgeren er kjempegod og brødet er det beste! Denne kvelden hadde de tydeligvis ikke nok brød, da en av oss fikk det vanlige og en et vanlig kjipt hamburgerbrød. Men alt i alt - kjempebra!

2  Takk, 355ainaf

Reisende som så på Apotekergaarden, så også på

Har du vært i Apotekergaarden? Del dine erfaringer!