Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uformelt og innholdsrikt”
Anmeldelse av Apotekergaarden

Apotekergaarden
Vurdert som nr. 2 av 40 Restauranter i Grimstad
Prisklasse: USD 14 - USD 32
Kjøkken: Italiensk, Sjømat, Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Apotekergaarden er en restaurant og utested, med lange tradisjoner i Grimstad. På sommeren har vi populære show i bakgården, og god plass i forhagen. Apotekergaarden Mad & Leven kan tilby smakfulle matopplevelser i et perfekt miljø for flotte kvelder. Vi serverer italiensk pizza, deilige burgere, salater, hovedretter med kjøtt eller fisk og nydelige desserter. Apotekergaarden satser på lokal mat og drikke. Her kan du nyte Grimstad-ølet Nøgne Ø og akevitt fra Puntervold. Velkommen til en hyggelig kveld på Apotekergaarden!
Anmeldt 27. januar 2019

Bar med egen brus og eget øl. Restaurant med (stort sett) god mat.
Et sted for store og små anledninger. Gjester i alle aldre.
Scene med sommershow, konserter og revyer.

Alt i alt:Grimstads navle

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 403hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (208)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 208 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig hyggelig spisested med masse sjarm. Veldig god og innbydende mat. Spiste vegetarburger og den var helt hjemmelaget og nydelig på smak.

Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kristin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Vi bestilte fra årets julemeny. Anda var god men nesten halve tallerkenen besto av spinatblader som ikke passet til retten. Dessverre var vi tre personer som bestilte pinnekjøtt. Det var rause porsjoner og kjøttet var mørt, men ALT for salt. Kålrotmosen som var tilbehør smakte ikke kålrot og inneholdt rosiner(hvorfor??) og store baconbiter som med fordel kunne vært omgjort til sprøstekt bacon ved siden av/opoå. Sennep måtte etterspørres og kom på bordet, men Dijonsennep passer dessverre ikke godt til pinnekjøtt. Sjokoladefondant med iskule som avslutning falt i smak men burde vært hjemmelaget.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Paradise34843506872
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil J, Manager på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

God kveld!
Det var jo trist at det ikke smakte denne dagen!
Her er det mye å tygge på ?
Anda var god ,takker! Ikke alle liker spinat og beklager at det ble for mye!
Pinnekjøttet var altfor salt. Det må bare beklages at det dere opplevde det slik, ga dere beskjed til
servitøren ? Vi solgte 24 andre porsjoner samme dagen som er utvannet i samme batch. De sa heller ikke ifra!
Kålrotstappa vår innholder krem, kalrot, litt gulrot og bacon. Vi har aldri hatt rosiner og kommer aldri til å ha det i . Sa dere ifra til servitøren ?
Bacon bitene kan bli vel store, det er jeg enig i . Men vi liker å ha dem oppi, for å gi stappa en liten piff. Noe dere ikke likte , beklager det også. Vi kommer til å fortsette å ha den oppi , men bestrebe at bitene er mindre !
Sennep måtte etterspørres ? Hva skulle dere ha sennep til ? Dijonsennep passer dessverre ikke godt til pinnekjøtt sier du ! Da må jeg beklage om dere heller vil ha Idun ? Jeg synes selv at ingen av delene er godt til pinnekjøtt! Når du i tillegg sier at sennep måtte etterspørres ? Men dere fikk feil sennep ?
Blant verdens mer seriøse kjøkken , har nok Dijon et lite mer positivt svung enn Idun ! Vi er nok ikke der opp , men Dijon hjelper oss i mange retter og sauser.
Beklager! Evt gi oss et tips om hvilken sennep. Tror heller ikke det ville bidratt til å dempe at det var altfor salt ?
Hyggelig at fondanten smakte, vår iskrem maskin var dessverre ute av drift på søndag. Slik at iskremen ikke var hjemmelaget. Ja det bør den være! Og det kunne servitøren ha informert om .
Takker også for superlativene om god atmosfære ;)

God uke !
mvh Daglig leder Kjetil Røyset Jørgensen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

For en atmosfære, for en service!!! Selv de mest triveligste steder i storbyene kommer til kort her!
Dette stedet må bare oppleves. Vi har aldri opplevd så god service hos samtlige av de ansatte som var på jobb de to kveldene vi besøkte stedet. Innholdet i menyene både mat og drikke var helt utsøkt og av ypperste kvalitet.
Dette stedet kan trygt anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Gheramb123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil J, Manager på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Så fantastisk hyggelig å høre ;)
tusen tusen takk!
Mvh; Fra Grimstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Uformelt og rustikt i gamle apotekergården midt i Grimstad sentrum. Ungdommelig klientell og servitører, god stemning og service. Menyene ser uspennende ut, men en burger her er noe helt annet enn på McD... Velegnet for familier og uformelle lunsjer.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Per630
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Apotekergaarden, så også på

Grimstad, Aust-Agder
Grimstad, Aust-Agder
 
Grimstad, Aust-Agder
Grimstad, Aust-Agder
 

Har du vært i Apotekergaarden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din