Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Betjeningen følger ikke med,”
Anmeldelse av Apotekergaarden

Apotekergaarden
Vurdert som nr. 6 av 34 Restauranter i Grimstad
Prisklasse: USD 14 - USD 33
Kjøkken: Italiensk, Sjømat, Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Apotekergaarden er en restaurant og utested, med lange tradisjoner i Grimstad. På sommeren har vi populære show i bakgården, og god plass i forhagen. Apotekergaarden Mad & Leven kan tilby smakfulle matopplevelser i et perfekt miljø for flotte kvelder. Vi serverer italiensk pizza, deilige burgere, salater, hovedretter med kjøtt eller fisk og nydelige desserter. Apotekergaarden satser på lokal mat og drikke. Her kan du nyte Grimstad-ølet Nøgne Ø og akevitt fra Puntervold. Velkommen til en hyggelig kveld på Apotekergaarden!
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Betjeningen følger ikke med, virker ikke interessert i om maten smaker, Satte bare fra seg vinflaske, ryddet ikke etter hovedretten som førte til at vi ikke fikk dessert fordi kjøkkenet stengte. Ikke et sted å gå dersom det er andre muligheter. Samme opplevelse flere ganger i sommer.

Dato for besøk: august 2020
Takk, nforbor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Takker for meldingen.
Før corona, hadde vi ikke bordservering, nå med smittevern, er vi nødt, evt stenge. Smittevernet i seg selv bidrar til at lønnsutgifter er 30 % høyere enn normalt. Derfor må vi spinke og spare der vi kan. Så servicen er nok ikke på topp hos oss for tiden. Men vi ønsker å gi dere mat og drikke, samt gjerne spørre om det smakte ;) . En flaske vin settes gjerne på bordet , slik at dere skjenker selv ?. Hovedrett bør absolutt ryddes, gi oss et ekstra vink , mas gjerne så skal vi bestrebe å fikkse. Beklager at dere ikke fikk dessert. Vi er inne i en spesiell tid , beklager. Det er såpass vanskelig å drive at vi flere ganger har vurderet å stenge. Med ditt tips til resten av verden, hjelper det kanskje ? ;) Vi er avhengig av slike tilbakemeldinger ? I sommer har vi hatt 1200 gjester om dagen , hver eneste dag. Vi får ca 1 til 2 anmeldelser hver dag. 1 negativ og 1 positiv. Dere som får en dårlig opplevelse ? noe dere ikke forventer. Tenk dere om ? Kunne dere spurt om vi kunne ryddet, kan dere helle vinen selv osv osv. Vi jobber kvelder , helger og ferier for at dere skal få en hyggelig opplevelse. Stadig færre som gidder å jobbe slik. I sommer har vi corona, dvs at snufser du litt, så må du være hjemme ? Det har medført at vi har hatt 82 ansatte i sving, 40 mer enn vanlig. 30 nye i Juli. Ikke proffe servitører. Men ung lovende ungdom , som får testet seg i arbeidslivet. Noen funker bedre enn andre, men jeg er sinnsykt stolt over at vi har klart å ta imot 1200 gjester om dagen. Men noen ganger går det galt , da menneskelig faktor er så sinnsykt avgjørende . Denne gangen gikk det skeis, samt gangen før også ?? Beklager. Vi skal bestrebe å bli flinkere ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (312)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 312 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Vi gledet oss til en gå matopplevelse. Dette ble skuffende opplevelse.
Alt var generelt under middels. Her blir det besøk hos andre resten av oppholdet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Bjørn-Arild H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Det var trist å høre ! Håper dere finner noe annet bra i byen under oppholdet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Super koselig sted med veldig god mat og god service! Spiste pizza med spekeskinke og pasta carbonara

Dato for besøk: august 2020
Takk, Cb8286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Så hyggelig ! Tusen takk for at du skriver !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Først vil vi si at Apotekergaarden er en fantastisk god restaurant. De har imidlertid en popup restaurant som heter syden. Denne ligger på havna og serverer enkle retter og drikke. Plasseringen er fantastisk. Vi var der 8.8.2020 da de serverte grilltallerken. En dårligere rett skal du lete lenge etter. Maten var overpriset og smakte elendig. Den bakte poteten var umulig å spise. Den var «stekt» ihjel - vi byttet potet,men fant ut at alle var like. Kjøttet var nærmest kaldt. Nei dette var ikke verdig en så god restaurant som Apotekergaarden. Ta et glass med drikke på Syden og stå over maten.

Dato for besøk: august 2020
Takk, HPOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Bruk av halvfabrikata, simpel og dårlig mat. Frarådes på det sterkeste. Maten virker å bli tilberedt lenge før den serveres, og det brukes ikke skikkelige råvarer. Drikke som var gått ut på dato 6 mnd tidligere. Skittent kjøkken.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, 755bengtu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Så trist å høre! Beklager at du fikk en slik dårlig opplevelse.
Trist at vi ikke klarte å levere maten slik vi ønsket til deg og dine.
Vi betreber hver dag å bli flinkere og bedre.
Halvfabrikata brukes litt, men vi bearbeider mye selv og kjøper mye lokalt. Både ost,kjøtt og grønnsaker.
En del av maten halv preppes iforkant , da det serveres oppimot 1000 tallerker om dagen. Noen ganger går det galt da graden av msk faktor er stor. Det beklager vi strekt i deres tilfelle.
Skikkelige råvarer har vi mye av. Kom gjerne med ideer ? En drikk som var gått ut på dato for 6 mnd ?
Her er det viktig å forstå ? Vi lager selv brusen ,om det var grimstad brus fabrikk sin brus ?
Brusen måtte ha et stempel på utløp, det ble stemplet for kort tid. Brusen innholder så mye syre at den kan holde i årevis. Og itillegg vil du aldri kunne oppleve å bli syk/ dårlig av å drikke en for gammel brus.
Til og med på melk står det nå, best før ,men også god etter ???
Vi kommer til å fortsette å selge brusen, som er gått ut på dato, da denne brusen er vannvittig god. Litt innhabil,men. Skittent kjøkken ?? Et kjøkken i full produksjon kan se vilt ut, men aldri gammel skit , her vaskes det hardt hver eneste dag. Beklager igjen at ditt besøk ikke ble bra. mvh. daglig leder Kjetil R Jørgensen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Apotekergaarden, så også på

 

Har du vært i Apotekergaarden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din