Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat, trivelig personale.”
Anmeldelse av Apotekergaarden

Apotekergaarden
Vurdert som nr. 6 av 34 Restauranter i Grimstad
Prisklasse: USD 14 - USD 34
Kjøkken: Italiensk, Sjømat, Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Apotekergaarden er en restaurant og utested, med lange tradisjoner i Grimstad. På sommeren har vi populære show i bakgården, og god plass i forhagen. Apotekergaarden Mad & Leven kan tilby smakfulle matopplevelser i et perfekt miljø for flotte kvelder. Vi serverer italiensk pizza, deilige burgere, salater, hovedretter med kjøtt eller fisk og nydelige desserter. Apotekergaarden satser på lokal mat og drikke. Her kan du nyte Grimstad-ølet Nøgne Ø og akevitt fra Puntervold. Velkommen til en hyggelig kveld på Apotekergaarden!
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Dag en forsvant bestillingen og vi ventet i en time på mat som aldri kom. Når den endelig kom var den veldig god, så god at vi kom tilbake neste dag. Da fikk vi alt akkurat som vi ville og i upåklagelig tempo. Utrolig god pasta carbonara :D. Kjempetrivelige servitører.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, anitaj994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (312)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 312 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Kjempegod burger laget av utrolig kortreiste råvarer. Mye forskjellig typer øl, noe for enhver smak. Betjeningen kjempehyggelig, kan virkelig anbefales!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, mikkelbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Så trivelig å høre ;) tusen tusen takk ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Spiste vegetar burger, veldig god.
Spesielt med det focaccia lignende burgerbrødet.
Maten kom veldig fort og vi fikk betjening raskt. Kanskje et lite minus at servitørene ikke kom å spurte om vi hadde lyst på noe mer eller noe mer å drikke.
Så flere rundt oss som prøvde å få tak o servitørene for å bestille drikke, hun ene så det ut som at ignorerte det.
Til slutt måtte de gå inn for å få bestilt drikke.

Dato for besøk: august 2020
Takk, mariannesol94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

hyggelig at det smakte. Beklager at service ikke var like bra. Vi er i en corona situasjon, som koster vannvittig mye ekstra,vask,smittevern og bord servering. For at ting skal gå rundt , må vi kutte på service dessverre, men vi må se og være mer oppsøkende, beklager. mvh: apo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

På Norgesferie med avslutning i Grimstad.
På Apoterkergården ble vi møtt med smil og velkomst.
Bestilte lammecarre som sammen med en Asinoi Barbera D'Asti vart det et fantastisk måltid. Maten var på bordet veldig raskt, og smakte veldig godt.
Avsluttet med Irish caffe som varmet godt.
Takk til servitørene som alltid var smilende og hjelpsomme, og til kjøkkenet for et godt måltid.

Dato for besøk: august 2020
Takk, runehaseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Så hyggelig å høre , nå ble vi veldig glade ;).

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Ble bordsatt 10 min før bestilt tid og bestilte drikke direkte. Tok 40 min før vi fikk bestilt mat, og ytterligere 40 min før den ble servert. Dette trekker ned.
Benyttet muligheten til å strekke litt på beina og gå på do. Fra dokøen fikk jeg litt underholdning, i form av 2 fra kjøkkenpersonalet som lekeslåss på kjøkkengulvet.
Lammeburgeren smakte greit, søtpotetene som fulgte med var kalde og vasne.
Pizzaen var god.

Greit spisested, hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Cruiser816849
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Beklager ;) , vi skal bli flinkere. Håper dere gir oss en sjanse til ;)
mvh; kjetil

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Apotekergaarden, så også på

 

Har du vært i Apotekergaarden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din