Apotekergården er et populært utested for oss innbyggere i Grimstad, med mulighet til å sitte både inne og ute. Vi hadde planlagt en koselig helaften med deilig middag, men den ble en skuffelse.Jeg bestilte entrecôte med bl.a bernaisesaus til kr 325.-Kjøttet slet jeg litt med da det ikke var mørt, og jeg fikk kun en smørekniv å skjære med.Sausen hadde skilt seg, og var smakløs. Min partner bestilte ørret i folie, men fisken var hvit og ligna slett ikke på ørret. Den var også full av store bein, og det skal jammen ikke forekomme på en restaurant! Han pakka fisken tilbake i folien, og vi venta lenge på at noen servitrise skulle dukke opp. Kanskje tok det tid pga at vi satt ute? Heller ikke det burde ha skjedd. De beklaga da de dukka opp, og jeg fikk biffkniv, ny saus(som også var kornete). Fisken beklaga hun også, og sa at det var dagen før de hadde ørret, dette var sei... Som plaster på sårene våre fikk vi gratis sjokoladefondant. Mager trøst, men denne var ihvertfall perfekt laga, så kokken visste vel hva han gjorde der.
Nei dette var skuffende. IKKE betal så dyrt for et såpass elendig måltid. Hold dere til hamburgeren eller pizzaen de har til rundt 200.-Det smaker ihvertfall godt. Gir 2 stjerner max pga utefascilitetene i disse Corona tider, og varmelamper.Hadde kanskje fått 3 dersom de under måltidet hadde kommet og spurt hvordan maten smakte,og at vi da hadde fått sjans til å bytte middagsretter. Dette var no good, Apotekergården!