Heisann! Det var jo ikke noe kjekt å høre.
Dette blir litt sånn at når noe går galt , så leter en etter alt mulig galt. Jeg er enig i noe av det du skriver, men ikke alt.
Her bunner det nok i at smittevern fører til 30% høyere lønnskostnader, vi må derfor kutte på service ( er vårt valg for ikke å måtte skru opp prisene for mye) . Så dvs at noen ganger blir oppfølging litt " dårlig ". Men vi ønsker at gjestene skal ta kontakt for å si ifra om de trenger noe, om ikke vi rekker å spørre osv.
Hadde det vært erfarne folk på jobb, så hadde dere fått biffkniv straks, da vi er veldig stolte av biffknivene våre ;). Evt at noen hadde spurt dere om alt var ok, for så å hente. At Entrecoten ikke er mør, skjer fra tid til annen, her er det også dialog, som uteble. Vi betreber å lage hjemmelaget bearnaise, den skiller seg beklageligvis veldig lett, den ser ikke like fin ut. men skal smake bra. Men er jo en snill smør saus ?. Videre burde dere fått beskjed om at det var sei idag og ikke ørret. Det var igjen dårlig kommunikasjon, beklager. At den derimot var full av bein ? Tar jeg kun som et kompliment. Da fisken vi serverer skal være fersk og gjerne inneholde bein. At dette ikke skal forekomme på en restaurant, er helt feil. Men mange ønsker at det skal være slik og særlig på 80-90 tallet var dette en uskreven regel. Vi er heldigvis kommet til 2020 og fisk skal ha bein, den kan godt være en filet, men det å renske fisken er et tegn på at det er ferskt. Vår sei er fersk fra salgslaget. Men alle liker ikke sei, det er en smaks sak.
At dere satt ute ? Da var det kanskje fullt inne ? eller hadde dere ikke booket bord ?
Noen ganger kan det være vanskelig å bemanne, da vi ikke vet hvor mange gjester som kommer, plutselig kommer det 80 en kveld og 4 neste kveld ??? Med smittevern blir dette enda vanskeligere. Så igjen , må jeg be om at dere som gjester, også må forstå at vi er i en spesiell situasjon om dagen. Det er ikke like lett å drive restaurant idag som igår eller ifjor ? Dere fikk heldigvis en god fondant til dessert, det var hyggelig å høre.
MVh: Kjetil