Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales ”
Anmeldelse av Apotekergaarden

Apotekergaarden
Vurdert som nr. 6 av 34 Restauranter i Grimstad
Prisklasse: USD 14 - USD 33
Kjøkken: Italiensk, Sjømat, Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Apotekergaarden er en restaurant og utested, med lange tradisjoner i Grimstad. På sommeren har vi populære show i bakgården, og god plass i forhagen. Apotekergaarden Mad & Leven kan tilby smakfulle matopplevelser i et perfekt miljø for flotte kvelder. Vi serverer italiensk pizza, deilige burgere, salater, hovedretter med kjøtt eller fisk og nydelige desserter. Apotekergaarden satser på lokal mat og drikke. Her kan du nyte Grimstad-ølet Nøgne Ø og akevitt fra Puntervold. Velkommen til en hyggelig kveld på Apotekergaarden!
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Vi var fire stykker som spiste en torsdags kveld . Nydelig mat, koselige omgivelser, og utmerket service. Undertegnede anser pizzaen som en av de beste jeg har spist.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, AnitaB12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (312)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 312 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Skikkelig nedtur Bestilt burger med Pulled Pork. Fikk 4 båter båtpotetet, skulle ha vært søtpotet, fant hår i blandt kjøttet, gikk og spurte om kokken hadde mørkt hår. Nei, svarte damen, ingen beklagelse, bare spørsmål om jeg ville ha ny, ingen kompensasjon... Den nye kom med litt flere båtpoteter, men denne gangen hadde de byttet ut aiolien med BBQ saus... Har vært der flere ganger tidligere, og var sikker på at det kom til å bli bra, men den gang ei, blir nok lenge til neste gang. Serveringspersonalet var og lite oppmerksomme, unge mennesker kun med fokus på å levere ut mat til de som hadde bestilt, ikke øyne for andre som ønsket deres oppmerksomhet, derfor jeg selv måtte gå inn for å fortelle at jeg fant hår i maten. Skjerpings!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, GeirN247
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020

Apotekergården er et populært utested for oss innbyggere i Grimstad, med mulighet til å sitte både inne og ute. Vi hadde planlagt en koselig helaften med deilig middag, men den ble en skuffelse.Jeg bestilte entrecôte med bl.a bernaisesaus til kr 325.-Kjøttet slet jeg litt med da det ikke var mørt, og jeg fikk kun en smørekniv å skjære med.Sausen hadde skilt seg, og var smakløs. Min partner bestilte ørret i folie, men fisken var hvit og ligna slett ikke på ørret. Den var også full av store bein, og det skal jammen ikke forekomme på en restaurant! Han pakka fisken tilbake i folien, og vi venta lenge på at noen servitrise skulle dukke opp. Kanskje tok det tid pga at vi satt ute? Heller ikke det burde ha skjedd. De beklaga da de dukka opp, og jeg fikk biffkniv, ny saus(som også var kornete). Fisken beklaga hun også, og sa at det var dagen før de hadde ørret, dette var sei... Som plaster på sårene våre fikk vi gratis sjokoladefondant. Mager trøst, men denne var ihvertfall perfekt laga, så kokken visste vel hva han gjorde der.
Nei dette var skuffende. IKKE betal så dyrt for et såpass elendig måltid. Hold dere til hamburgeren eller pizzaen de har til rundt 200.-Det smaker ihvertfall godt. Gir 2 stjerner max pga utefascilitetene i disse Corona tider, og varmelamper.Hadde kanskje fått 3 dersom de under måltidet hadde kommet og spurt hvordan maten smakte,og at vi da hadde fått sjans til å bytte middagsretter. Dette var no good, Apotekergården!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, HelleI38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Heisann! Det var jo ikke noe kjekt å høre.
Dette blir litt sånn at når noe går galt , så leter en etter alt mulig galt. Jeg er enig i noe av det du skriver, men ikke alt.
Her bunner det nok i at smittevern fører til 30% høyere lønnskostnader, vi må derfor kutte på service ( er vårt valg for ikke å måtte skru opp prisene for mye) . Så dvs at noen ganger blir oppfølging litt " dårlig ". Men vi ønsker at gjestene skal ta kontakt for å si ifra om de trenger noe, om ikke vi rekker å spørre osv.
Hadde det vært erfarne folk på jobb, så hadde dere fått biffkniv straks, da vi er veldig stolte av biffknivene våre ;). Evt at noen hadde spurt dere om alt var ok, for så å hente. At Entrecoten ikke er mør, skjer fra tid til annen, her er det også dialog, som uteble. Vi betreber å lage hjemmelaget bearnaise, den skiller seg beklageligvis veldig lett, den ser ikke like fin ut. men skal smake bra. Men er jo en snill smør saus ?. Videre burde dere fått beskjed om at det var sei idag og ikke ørret. Det var igjen dårlig kommunikasjon, beklager. At den derimot var full av bein ? Tar jeg kun som et kompliment. Da fisken vi serverer skal være fersk og gjerne inneholde bein. At dette ikke skal forekomme på en restaurant, er helt feil. Men mange ønsker at det skal være slik og særlig på 80-90 tallet var dette en uskreven regel. Vi er heldigvis kommet til 2020 og fisk skal ha bein, den kan godt være en filet, men det å renske fisken er et tegn på at det er ferskt. Vår sei er fersk fra salgslaget. Men alle liker ikke sei, det er en smaks sak.
At dere satt ute ? Da var det kanskje fullt inne ? eller hadde dere ikke booket bord ?
Noen ganger kan det være vanskelig å bemanne, da vi ikke vet hvor mange gjester som kommer, plutselig kommer det 80 en kveld og 4 neste kveld ??? Med smittevern blir dette enda vanskeligere. Så igjen , må jeg be om at dere som gjester, også må forstå at vi er i en spesiell situasjon om dagen. Det er ikke like lett å drive restaurant idag som igår eller ifjor ? Dere fikk heldigvis en god fondant til dessert, det var hyggelig å høre.
MVh: Kjetil

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Dag en forsvant bestillingen og vi ventet i en time på mat som aldri kom. Når den endelig kom var den veldig god, så god at vi kom tilbake neste dag. Da fikk vi alt akkurat som vi ville og i upåklagelig tempo. Utrolig god pasta carbonara :D. Kjempetrivelige servitører.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, anitaj994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Kjempegod burger laget av utrolig kortreiste råvarer. Mye forskjellig typer øl, noe for enhver smak. Betjeningen kjempehyggelig, kan virkelig anbefales!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, mikkelbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
274kjetilj, Owner på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Så trivelig å høre ;) tusen tusen takk ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Apotekergaarden, så også på

 

Har du vært i Apotekergaarden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din