Heisann ! Nå har jeg jo også fått det fra deg personlig, da jeg møtte deg på butikken. Du sier da også . . Ikke for å være stygg ??
Har forståelse for at dere ventet lenge og ikke synes dere fikk den oppmerksomheten dere ønsket. Med mange nye på jobb og en hektisk dag, så kan slikt skje. Sånn er det når menneskelig faktor spiller inn. Vi vil bestrebe å bli bedre. Og beklager dette. Når det gjelder maten så er det sånn at vi alle har ulik smak, slik som ved en del annet også. Vi selger ca 150 slike italienske burgere hver dag. 3000 til nå i juli. Den har litt spesielle smaker. Både blåmuggost, trøffel og spinat . At du ikke liker det. Det er helt ok. Men at du ønsker å fortelle hele verden at for guds skyld styr unna apotekergaarden. Da blir jeg litt satt ut ? Det blir litt vilt for meg, beklager. At du synes det er dyrt ? Prisene våre er ca helt like som mange andre steder. Beklager, at vi har gjort deg sint og lei. Det er ikke vår intensjon. Vi går til arbeid hver dag med mål om å glede gjestene våre. Noen dager dukker det opp skjær i sjøen ? Plutselig ryker vaskemaskinen, så er det coronasmitte og du må sende ut 400 sms, så er 10 ansatte i karanten slik at du må ringe etter 10 andre som egentlig hadde fri og skulle på stranda ? Så kommer det styrt regn slik at alt er blaut, alle puter og pledd må tørkes, så kutter kokken av seg tuppen av fingeren, noen må kjøre ham til legevakten, så går sikringen for den kraftige regnskuren har sprutet på et støpsel, så igår fikk vi pipebrann, så røyk pc pga lynet, så fikk vi vite at de er tomme for mel på asko, nå trengte de plutselig en suflør på showet i bakgården, så vi tar en servitør på jobben. Så kommer det melding om smitte igjen. Ja vi har ulike hverdager og ting å stri med . Jeg håper vi er bedre den dagen vi kommer ut av pandemien. Vi liker det vi driver med , men det er tungt, dessverre. Med ditt ønske om at folk for guds skyld må styre unna ? Så kan det jo godt hende at du slipper flere slike opplevelser. Evt så må vi fokusere og håpe at de 40.000 andre gjester i sommer , de som ikke sier noe. At iallefall 99 % av dem liker burgeren og pizzaen , samt blir møtt med er smil osv. Vi har jo egentlig fått 4 dårlige anmeldelser i sommer , dvs 0,01 % er missfornøyd. Så lavt er det nok ikke . Men, men vi får for guds skyld håpe noen liker maten vår . Sorry petter!