“Styr unna!”
Anmeldelse av Apotekergaarden - STENGT

Apotekergaarden
Kjøkken: Italiensk, Sjømat, Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Apotekergaarden er en restaurant og utested, med lange tradisjoner i Grimstad. På sommeren har vi populære show i bakgården, og god plass i forhagen. Apotekergaarden Mad & Leven kan tilby smakfulle matopplevelser i et perfekt miljø for flotte kvelder. Vi serverer italiensk pizza, deilige burgere, salater, hovedretter med kjøtt eller fisk og nydelige desserter. Apotekergaarden satser på lokal mat og drikke. Her kan du nyte Grimstad-ølet Nøgne Ø og akevitt fra Puntervold. Velkommen til en hyggelig kveld på Apotekergaarden!
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

1 time å vente på mat uten at dette ble informert om da vi kom . Uansett vi tenkte at da var vi ihvertfall sultne når maten kom . Maten kom og krabben var dårlig ( ble ikke spist ) pizza ok , men ikke mer enn d . Kyllingsalaten var bedrøvelig - noen få gjennomstekte kyllingbiter som ikke var rent kjøtt , m mer brusk biter , ellers så var salaten dynket i olje !!!! FY…dette var utrolig dårlig - vi ble små kvalme alle sammen og velger nok aldri å komme tilbake hit !!! Så styr unna …

4  Takk, Explorer24618507038
Kjetil J, Eier på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Det var trist å høre. Vi bestreber å fortelle gjestene at det kan være opp mot 1 t ventetid nå i høysesongen.
At krabben var dårlig ? eller dere ikke likte den er to ulike ting ? Vi får ferske varer hver dag , utenom søndag ifra salgslaget i byen. Når det gjelder kylling brusk osv? så bestreber vi å være et spisetedet som setter pris på fett og bruker hele dyret... dvs ikke kun fileter osv- dette faller ikke ismak hos alle desverre. Men vi mener det er viktig å lære å tygge mer enn fileter. Beklager at dere ikke likte maten vår.
Fortsatt god sommer:)
Vi håper at de andre 998 som besøkte oss i går var fornøyde :)

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Ventet en time på maten. Bestilte Singapore black pepper crab. Smakløst og absolutt ikke ferske råvarer. Min datter bestilte kyllingsalat, forferdelig denne også.

3  Takk, Journey42890986142

Det var trist: Fikk du med saus ? Black pepper sausen ? Krabbene er naturell før du blander i sausen som er i en liten bolle ? Vanskelig å få mer smak i krabba evt.. Vi får levert varer ferske ifra salgslaget hver dag, utenom lørdag og søndag. Når det gjelder kyllingsalat bruker vi kjøtt med en del fett osv , så det kan oppfattes anderledes enn filet. Vi bestreber å bruke hele dyr, ikke bare filet. Beklager at ikke dere likte dette.
Mvh: kjetil på apo

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Gledet oss til helaften med show og middag etterpå. Showet var bra (som forventet), men nå er det siste gang vi har spist på dette stedet! Det har vært en tradisjon i over 10 år å besøke dette stedet når vi er på ferie i Grimstad, men fra å være et meget bra spisested med god service og klasse over maten, har det bare gått en vei - nedover (dessverre) Var der i 2021, og opplevde til dels dårlig service og dårlig mat, og da var unnskyldningen at personalet ikke hadde fått god nok opplæring. Vi tenkte å gi de en sjanse dette året også, men denne gang ble bunnen nådd! De var tomme for flere øltyper i baren, og dersom man ville bestille ved bordet, gikk det ikke an å tilpasse maten. Da må man gå i baren og bestille selv. Vi var 4 stk. i reisefølget, og bestilte pizza margherita, bbc burger og en barneburger, samt båtpoteter. Måtte vente nesten 50 min. på at den første maten kom til bordet - barneburger og pizza. Barneburgeren kom med vanlig bestikk (smørekniv og gaffel), som gjorde det nesten umulig å skjære i et seigt og til dels hardt burgerbrød. Pizza Margherita var så salt at min kone klarte å spise mindre enn halvparten av pizzaen. De var nesten ferdige å spise sin mat, men bbc-burgerne var ennå ikke kommet til bordet. Etter å ha etterlyst maten, kom det en burger, men den siste uteble fortsatt. 3 servitører kom innom bordet og lurte på om vi hadde fått den siste burgeren, noe vi ikke hadde. Til sist kom den. Burgerbrødene er dessverre ganske seige, og kjøttet ikke spesielt smakfullt. Heldigvis ble bbc-burgerne levert sammen med skikkelige kniver som var i stand til å skjære seige burgerbrød. Til sist må nevnes båtpotetene som vi bestilte ved siden av. Når det står «båtpoteter» i menyen, forventer man gjerne poteter som er fritert eller råstekte - og skåret opp i «båter». Stor var derfor overraskelsen da det kom 5-6 små runde poteter på en tallerken, som tilsynelatende var kokt, surret i smør og grovsalt. Hvis det er slik sørlendingene anser for å være såkalte båtpoteter, så har det skjedd en revolusjon innen båt-design, for runde, kokte poteter er langt unna det jeg forventer å få når jeg bestiller båtpoteter! Skjerp dere!! Vi må nok si at det er bortkastede penger å velge å spise på Apotekergården. Hvis du velger å kun ta et glass med noe godt å drikke der, er det ok, men man føler seg dessverre ganske snytt og nesten ranet/robbet når det kommer til kvaliteten på maten som blir servert. Jeg hadde aldri villet betalt full pris for dette, hvis det ikke var for at man må betale på forhånd, før man får servert maten man har bestilt, for etterpå er det jo fint lite man kan gjøre med det. Servitørene gjør en anstendig jobb i år, og jeg synes rett og slett synd på de, som må ta imot dårlige tilbakemeldinger på maten. Så servitørene er altså bedre enn i 2021, men maten er i år på et absolutt bunnivå. Etter dette blir det heller Smag & Behag lenger nede i gaten som vi legger igjen våre penger hos, når vi skal ut og spise god mat i Grimstad. Sorry, men jeg trodde virkelig dere kunne bedre enn dette, Apotekergården! Terningkast 1 til dere, for det går jo ikke an å gi noe mindre.

3  Takk, 710kjetilm
Kjetil J, Eier på Apotekergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2022

Takk for all info- det var utfyllende og grundig.
Noen liker seigt surdeigsbrød- ikke dere!
Med stor grad av menneskelig faktor skjer det feil - vi har nå rettet opp båtbotet på QR til små potet- Takker for tips. God sommer :)

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Topp mat med hjemmelaget hamburgerbrød og ekte hjemmelaget hamburgere. Barna elsket barnepizza og barneburger!

Takk, FarmerQueen
Anmeldt 17. juli 2022

Ventet lenge på maten. Å når den først kom var pizzaen kald og overstekt. Burger var ok. Spis et annet sted.

1  Takk, E1812MWjang

Reisende som så på Apotekergaarden, så også på