“Skuffende”

Avli Family Restaurant-Taverna
Vurdert som nr. 144 av 157 Restauranter i Protaras
Anmeldt 7. juni 2023

Elendig matopplevelse,seigt kjøtt og generelt dorlig mat.anbefales ikke fra oss! Skal ha for trivelig atmosfære,men thats it!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 693knutarneh

Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Restauranten var fullstappet, servicen var elendig... Bestilte det besetningen anbefalte. Lam. Maten var smakløs og dårlig, masse fett på lammet og ikke noe smak. Bordet og stolene var klissete... Og ba man om noe tok det 15-20 min før man fikk det. Man skulle tro at servicen var bedre etter 3 år uten noen særlig tilreisende turister...

Takk, Husfar R
Anmeldt 26. mai 2022

Nydelig, autentisk mat. Så godt at vi kom tilbake selvom ferien kun var på en uke. Hyggelig personale og fine priser.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 707hel_nm
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Et godt alternativ med gode lokale retter. Gode porsjoner og ok service. Et godt alternativ om du er i farten.

Dato for besøk: september 2020
Takk, odd4327
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Dro hit sammen med kjæresten min, vår første gang i Protaras. Duk, bestikk, tallerkener og glass var skittent. Duken hadde flekker fra tidligere gjester.

Vi ba om nytt bestikk, men den ansatte ga oss da bestikket fra nabobordet - som også var skittent. Etter at vi ba om nytt bestikk var det en ansatt som vasket noen av bordene rundt oss med våtservietter - bestikket også!

Det ble værre når maten kom. Vi hadde bestilt Meze. Flere av kjøttrettene var grå og sure, noen biter var til og med rå. Moussaken var udelikat og den greske salaten ble servert i en skitten skål. Chipsen var kald, og rå. Det meste av maten var kald når den ble servert.

Vi spiste ikke opp, og fikk dette kommentert surt av de ansatte når vi ba om å få betale. Vi ble begge dårlig etter å ha spist her.

UNNGÅ DENNE RESTURANTEN!

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, tiril2019

Reisende som så på Avli Family Restaurant-Taverna, så også på

Har du vært i Avli Family Restaurant-Taverna? Del dine erfaringer!