Fantastisk båttur med spøkelsesby (fra laaang avstand), grotter og bading med skilpadder og k den blå lagune. Veldig behagelig tur og ikke for mange folk. Hyggelig personale. Anbefales veldig.
En båttur er et must da en er på ferie her. Fikk sett Farmagusta på avstand, noe dom gjorde inntrykk. Bad i den blå lagune var en fin opplevelse for liten og stor. Hyggelig besetning som lot mine barn få være litt kaptein på skuten. Passe lengde på turen.
Vi dro på 2,5 times cruise med Aphrodite 1. Vel verdt de €10 vi betalte per person. Hyggelig betjening, man får se og høre om ulike severdigheter langs kysten, og ikke minst får man et deilig badestopp i blue lagoon. Dette var et av høydepunktene på ferien vår! På en varm dag er det nydelig å sitte på soldekket og kjenne brisen ute på vannet. Takk for turen!
Dear evaklh,
Many thanks for choosing Aphrodite I Cruises. Thank you for your comments. We are very glad to see that you have appreciated our cruise. We would love to see you again.
Best regards,
Aphrodite I Cruises team
Fin båttur med mulighet for å sitte på soldekk eller under tak. Rent og pent på båten. Husk badeshorts😊
Kjæresten og jeg dro på sunset cruise med disse. Vi betalte 15 euro og for dette fikk vi 3 timers cruise, pizza, melon og to glass vin hver. Var ikke fullt på båten, så dette var deilig. Var et stopp hvor de som ville kunne bade, og ellers litt sightseeing hvor vi så på grotter osv. Kjøpte noen drinker (5 euro per) og de var gode. På slutten danset barna og noen voksne. Hyggelige ansatte på båten også. Var virkelig mye for pengene og en veldig fin opplevelse.
Vi har vært på dags cruise med denne båten 4 ganger før og bestemte oss for å prøve Sunset Cruise 🥰 det var en flott og morsom opplevelse.