Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Fig Tree Bay Beach på
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Har vært der to ganger. Kjempe fin strand og passer ypperlig for familier med små barn. Snorkling anbefales.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 101tinaa
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Flotte strender men tragisk sentrum. Protaras strip står hovedsakelig av middels gode restauranter, karaokebarer og supermarkeds..
Strendene er supre og er verdt besøket.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Styling by B
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Vi var her på en par tur, og det var kjempe fint der. Problemet var mye dårlige spise steder, og at alt var lagt opp for all inclusive, noe vi ikke hadde siden vi liker å oppleve ulike restauranter osv. Stranden var kjempe fin, og det var godt med plasser. Fikk solseng hver dag uten problem. Det var korte gå avstander, og det var tilpasset handikappede. Ikke noe vi trengte, men la merke til at det var brede gangveier, og egne handikap innganger til restauranter, butikker osv. Det som gjør at jeg ikke gir 5 av 5 er fordi mat opplevelsene skuffet, og at det var norske priser på drinker.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, amundsen92
Anmeldt 13. mai 2018 via mobile enheter

Hadde høye forventninger da alle snakker om Fig Tree Bay. Det er en flott strand, hvor det er enkelt å bade samtidig som at man har solen hele dagen. Finn deg en plass og det vil komme trivelig personal til deg som spør om hvor mange solsenger og parasoller du ønsker. Det koster 2,50 EUR per ting man ønsker. Jeg har vært alene her og aldri hatt problemer med å legge igjen saker ved solsengen for å så gå ut å bade. Ingen selgere eller personer som skal selge på deg noe. I prisen inngår også WiFi som også kan være ålreit om dette wr noe en ønsker å prioritere på stranden.

Dato for opplevelse: mai 2018
2  Takk, M8077STtraveller1888
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Første gang på ferie her. Vi er 2 familier på 10 stk. Nydelig strand og mange restauranter.
Vi har storkost oss her og kommer gjerne tilbake på badeferie.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, sirithebest