“Anbefales på det sterkeste!”
Anmeldelse av Il Basilico

Il Basilico
Vurdert som nr. 137 av 159 Restauranter i Protaras
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Vi ankom restauranten og fikk raskt bord, selv om det var rimelig fullt. Vi bestilte pasta carbonara og pizza av en meget rolig og hyggelig servitør.
Det tok litt tid, men det var ikke så rart, for det var mange besøkende denne kvelden.
Når vi fikk maten var vi enige om at dette var det beste vi hadde fått servert på noen restaurant her under oppholdet vårt.

Takk, 847_ysteinh

Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Vi besøkte denne restauranten ved to anledninger. En gang for å spise om kvelden sammen med venner da var vi 7 st og alle var fornøyd med maten.
Neste gang var det kun oss to som spiste lunsj og vi var like fornøyde med maten da. Vi prøvde både pizza og pasta. Store porsjoner og bra priser.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Daddisen
Anmeldt 20. september 2019 via mobile enheter

Vi var her en av de første kveldene og spiste pizza, både jeg og de andre syns pizzaen var såpass god at vi ønsket å komme tilbake ved en senere annledning. Vi var nok heldig første gang vi var her for alle servitører gikk forbi bordet vårt og det var lett å få oppmerksomheten deres hvis det var noe.

Ved besøk nummer 2 var vi ikke så fornøye. Maten smakte godt denne gangen også, men servicen trekker ned veldig. Virker som rotete organisering av servering, lite oppmerksomme servitører, og dårlig med oppfølging.

Gå heller en annen plass hvis du ønsker italiensk mat

Dato for besøk: august 2019
Takk, Danson11117
Anmeldt 10. september 2019 via mobile enheter

Skulle ha en enkel pastarett, fikk en utrolig dårlig lasagne. Vassen, smakløst, uspiselig! Spiste litt, men lot det meste stå igjen. Fikk kjeft av betjeningen fordi vi ikke spiste opp! Betalte og gikk. Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Bente-Lill B
Anmeldt 2. september 2019

Besøkte resturangen for middag. Bestillte 2 Pizza for 3 personer. Pizzaen ble raskt servert, noe som kan tyde på at den var mer kokt en stekt. Pizzabunnen var like rennende som fyllet som var opp på. Det hele minte mer om deig med kjøtt og ost på toppen. Værste forsøk eg har sett på å lage en pizza.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Terje D

Reisende som så på Il Basilico, så også på

Har du vært i Il Basilico? Del dine erfaringer!