“Dra en annen plass”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Her var deg rett og slett dårlig mat med lite smak. Kaotisk, og dårlig service. Stedet er skittent. På nabobordet fikk en gjest sølet en øl over seg av servitøren, lite ydmykhet fra personalet da dette skjedde. Stedet er overpriset.

1  Takk, Brikken82

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Dette var en skikkelig, skikkelig dårlig matopplevelse. Man forventer kanskje ikke den absolutt beste kulinariske opplevelsen i en charter-by, men dette var helt forferdelig.
Tregt personale som virket brydd da vi etterspurte mer drikke og regning gjorde det hele enda verre.

Spis heller på McDonalds enn å dra hit.

Takk, eiriro
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Det dårligste måltidet på oppholdet.
Vi fikk pastaretter som virket som de var oppvarmet i en stor gryte, uten sjel og uten fantasi.
Minnet om Fjordland-mat hjemme i Norge, bortsett fra at Fjordland er bedre.
Skuffende dårlig.
Anbefales absolutt ikke.

Takk, kennethoyen
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Vi ankom restauranten og fikk raskt bord, selv om det var rimelig fullt. Vi bestilte pasta carbonara og pizza av en meget rolig og hyggelig servitør.
Det tok litt tid, men det var ikke så rart, for det var mange besøkende denne kvelden.
Når vi fikk maten var vi enige om at dette var det beste vi hadde fått servert på noen restaurant her under oppholdet vårt.

Takk, 847_ysteinh
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Vi besøkte denne restauranten ved to anledninger. En gang for å spise om kvelden sammen med venner da var vi 7 st og alle var fornøyd med maten.
Neste gang var det kun oss to som spiste lunsj og vi var like fornøyde med maten da. Vi prøvde både pizza og pasta. Store porsjoner og bra priser.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Daddisen

Reisende som så på Il Basilico, så også på

Har du vært i Il Basilico? Del dine erfaringer!