Jorunn L
Se flere hoteller i Protaras
2 420
2 420
Anmeldt 7. juli 2024 via mobile enheter

En fantastisk uke på tomannsrom med havutsikt. Utrolig god service og oppmerksomme ansatte, behagelig rolig stemning på hotellet. Veldig bra renhold, nye håndklær hver dag. Fungerte veldig bra med faste solsenger under hele oppholdet. Super frokost med kokk som laget nydelig omelett. Flott bassengområde. 5 meter fra en ren strand med krystallklart vann og super vannsport like ved. 50 meter opp til hovedgaten, med mange gode restauranter og trivelige barer. Anbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, Meander14739012206
Anmeldt 25. juni 2024 via mobile enheter

Jeg hadde gleden av å bo på Sunrise Beach nylig, og opplevelsen var intet mindre enn fantastisk. Fra det øyeblikket jeg ankom, ble jeg møtt med vennlighet og profesjonalitet av personalet, som gjorde innsjekkingsprosessen både rask og effektiv.

Rommene var romslige, moderne og ekstremt rene, med komfortable senger og alle nødvendige fasiliteter som sørget for et behagelig opphold.

Hotellets restaurant serverte nydelig mat med en variert meny som tilfredsstilte alle mine kulinariske ønsker. Frokosten var spesielt imponerende, med et bredt utvalg av ferske og velsmakende alternativer.

Det som virkelig skilte Sunrise Beach  ut, var de eksepsjonelle fasilitetene og tjenestene. Spa-området var en oase av ro og avslapning, og treningssenteret var velutstyrt og rent. Jeg fikk også hjelp av concierge-tjenesten til å planlegge utflukter, og de ga fantastiske anbefalinger som virkelig forbedret min opplevelse av området.

Jeg vil sterkt anbefale Sunrise Beach  til alle som ser etter et førsteklasses hotellopphold. Jeg ser allerede frem til mitt neste besøk!

Tusen takk til hele teamet for en uforglemmelig opplevelse.

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, Safari789881
Anmeldt 9. september 2023

Vi har reist til Syden en eller flere ganger hvert år, de siste 25 årene. Og vært på mange bra hotell. Sunrise Beach hotel er muligens det beste vi har vært på.

Det er mange grunner til det. Hotellet har vakkert interiør, flott beliggenhet, rett ved en fantastisk strand og rett ved hovedgaten i Protaras/Fig Tree Bay. Rommene er fine med gode senger med godt renhold. Alle rom har også flott sjøutsikt

Gjestene på hotellet har egne solsenger som man kan ta i bruk når på dagen man måtte ønske. Vi hadde solsenger, av god kvalitet, på en avsats over stranda. Herfra hadde vi god utsikt mot vannet, stranda og folkene som gikk forbi på strandpromenaden. Hver dag kom de med iskalde vaskekluter til oss. Det er ingen selgere på stranden, verken av klokker, klær eller massasje. Noe som oppleves som befriende.

Frokostsalen har dårlig akustikk, men man kan velge å sitte utendørs. Det er mye godt å velge i, med kokker som steker egg og pannekaker slik du ønsker de. Vi fikk også egen kaffekanne på bordet, slik at vi slapp å få tak i en kelner hver gang vi ønsket påfyll. Betjeningen både her og ellers var veldig hyggelig og lett å prate med.

Det er mange aktiviteter på hotellet, som vi ikke deltok på. Med unntak av en morsom runde med vannvolleyball.

Det eneste som trekker litt ned er de tre heisene på hotellet som er trege og som lever litt sitt eget liv. Noe som kunne gi litt morsomme utfall.

Sunrise Beach hotel er absolutt å anbefale.

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, jonarnelm
Anmeldt 16. august 2023

Vi har nettopp vært på dette hotellet for 4.gang,perfekt beliggenhet, nær restauranter,butikker,og rett på den nydelige sandstranden, og strandpromenaden. Stabilt vær,klart vann, og gode temperaturer i luft og vann, med som regel en deilig bris. Vi blir tatt godt imot av hyggelig personalet, kan nevne blant annet, Antonios, Maria i resepsjonen, Justine i Othello bar og Yannis i beach bar, nydelige mennesker. Hotellet har et flott uteområde med bassenger og poolbarer, her mangler ingenting. Nydelig frokostbuffet med både varm og kald mat. Strandhånklær kan byttes hver dag. Anbefaler virkelig dette hotellet, vi kommer tilbake ❤️ Jorunn og Leif fra Kristiansand

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Jorunnlu
Anmeldt 14. juli 2023 via mobile enheter

Dette er et virkelig godt hotell. Vi har reist mye rundt i verden, og bodd bra steder, men dette utmerker seg som en helt vidunderlig hotellopplevelse. Alt fungerte strøkent. Svært rent, fantastisk beliggenhet, og service i særklasse. Vi reiste en familie på fem med store barn, og kan anbefale dette hotellet på det sterkeste. Egentlig til alle aldersgrupper. Vi kommer definitivt til å velge dette igjen om vi skal tilbake til Kypros.

Romtips: Veldig praktisk med tildelte solsenger av pool-personalet. Og at man får rene håndklær til Strand og basseng så ofte man ønsker.
Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, 68christinek