Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
USD 173
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.06.21
FindHotel
USD 173
USD 149
Vis tilbud
SPAR USD 24
Expedia.comUSD 156
PricelineUSD 173
eDreamsUSD 173
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 368)
Filtrer anmeldelser
1 368 resultater
Vurdering fra reisende
850
356
105
42
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
850
356
105
42
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 368 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med oppholdet her på Cavo Maris!

Gjennomført bra standard. Rommene er bra. Bra med daglig renhold. Uteområdet er imponerende. Liten strand rett nedenfor hotellet, men den er bra. Det finnes en enda bedre strand noen hundre meter lenger nord for hotellet.

Bra med aktiviteter for ungdommen dersom de ønsker det.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, torespenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Prcavo, Guest Relations Manager på Cavo Maris Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
Google-oversetting

Dear Mr Espen H,

Many thanks for your excellent review following your recent stay with us in July 2018

We noted with pleasure your comments:
- Very pleased stay here at Cavo Maris!
- Implemented good standard
- The rooms are good
- Good with daily cleaning
- The outdoor area is impressive
- Small beach right below the hotel but it is good
- There is an even better beach a few hundred meters further north of the hotel
- Good with youth activities if they wish.

We are really very happy to realize that our efforts are appreciated by our guests. We are constantly making improvements for our guests' full satisfaction.

We thank you for taking your time and sharing your memories and experience with us and many other hotel guests.

WE thank you once again and we are looking forward of welcoming you back to the Cavo Maris Beach Hotel in near future.

Best regards,

The Cavo Maris Beach Hotel team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Var en uke på Cavo Maris med familien på 5 i slutten av juni. Flott beliggenhet i umiddelbar nærhet av flotte skjermede strender m krystallklart vann. Stirt bassengområde m masse solsenger til fri benyttelse, både ved bassenget og på pent opparbeidede plenområder. Vi hadde "bed and breakfast" og kan derfor kun snakke om frokosten, som varen helt ok buffet frokost, med noe for alle. Rommene våre var bra rengjort og stelt hver dag. Et flott hotell i rolige omgivelser med 15 min spassertur til Protarias med alle sin restauranter og opplevelser.
Kan absolutt anbefales og vi reiser gjerne tilbake neste gang vi skal til Kypros.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Geir G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Prcavo, Guest Relations Manager på Cavo Maris Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018
Google-oversetting

Dear Mr Geir G,

Thank you for your excellent review following your recent stay with us in June 2018.

We noted with pleasure your comments:
- Went a week at Cavo Maris with the family of 5 at the end of June
- Great location in close proximity to beautifully sheltered beaches with crystal clear water
- Great pool area with lots of loungers for free use, both by the pool and in nicely lawned areas
- We had "bed and breakfast" and therefore can only talk about breakfast, as the product is quite ok buffet breakfast, with something for everyone
- Our rooms were well cleaned and cleaned everyday
- A great hotel in quiet surroundings with a 15 minute walk to Protarias with all its restaurants and experiences
- Can definitely be recommended and we will gladly go back the next time we go to Cyprus.

It really is rewarding when people such as your good selves take the time and effort to acknowledge our efforts, encouraging us to continuously improve our services and standards.

We thank you again for your kind words and look forward to the pleasure of welcoming you again to our Cavo Maris Beach Hotel in the future.

Best regards
The Cavo Maris Beach Hotel Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Flott hotell med idyllisk beliggenhet, der man kan nyte solen på en fin strand noen få skritt nedenfor hotellet. Flotte gressplener og vegetasjon ved bassengområdet.
Treningssenteret på hotellet er det beste noensinne; 2 etasjer spekket med utstyr og deilig, avkjølt luft.
Helt greit rom (standard dobbeltrom), hvor alt fungerte. Noe dårlig renhold, eksempelvis var det en stor flekk på veggen ved senga da vi kom (solkrem?) noe dårlig vasket toalett, litt støv på flater med mer - ikke verst, men definitivt heller ikke best.
Frokosten på hotellet var helt ok.

En bedrift er dessverre aldri bedre enn personene som jobber der og hotellbransjen er ingen unntak..
Hotellets personale (ikke alle, men flere av dem) har tilsynelatende sterkt manglende kompetanse og er ikke egnet til å jobbe i serviceyrket. Her følger noen detaljer:
Resepsjonen fungerte ok, men flere av dem snakker dårlig engelsk og noen av dem virket sure og lite imøtekommende. Vi fikk også sure miner av resepsjonssjefen, da jeg sa jeg ønsket å gå gjennom sluttfaktura, før vi sjekket ut. Jeg måtte da si at dette bare var for å avklare kostnadene. Da endret han seg..
Drinker var en total fiasko - Vi testet pina colada, margarita (original) og irish coffee, før vi ga opp og holdt oss til øl.
Hva kommer til servitørene for restaurant og bar, besto disse for det meste av unge jenter som såvidt kan kommunisere på engelsk. De ga fra seg et inntrykk av å være totalt uerfarne i sitt arbeid og var eksepsjonelt lite imøtekommende. Det var ingen engasjement, blikkontakt, smil etc.
De leverte oss feil meny og kunne ingenting om innholdet på menyen (ikke en gang dagens rett visste de hva besto av), de forklarer ikke retten ved servering, serverer ikke maten til begge to samtidig og da vi konfronterte henne dette, valgte hun å bare gå. Jeg «han» spiste opp halve middagen, før hun fikk sin rett.
Svært dårlig rydding av bordene, tilbyr ikke nytt når glasset er tomt og registrerer ikke nyankommet gjester. (Oss og andre)
Dette tok vi opp med restaurantsjefen, som beklaget seg på en oppriktig måte. Vi ga derfor restauranten en ny sjanse dagen etter, hvor eksakt de samme problemene meldte seg igjen.
Dette var ingenting annet enn totalt katastrofe! Vi gikk fra restauranten og måltidet.
Vi hørte ikke fra restaurantsjefen denne gang, så mest sannsynlig her hun fått servert en helt annen historie.
For vår del er vi svært opptatt av god service, så dette var en stor skuffelse og en ubehagelig opplevelse.
Vi snakket med flere gjester som opplevde det samme som oss.

Vil skyte inn at maten på deres asiatiske restaurant var helt fantastisk. Pizzaen deres var også veldig god. Dog dro vi i all hovedsak andre steder for å spise.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 618p_lm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2017 via mobile enheter

Vi er her på vår tredje dag, og er allerede lei stedet grunnet høylytt barnestøy fra tidlig morgen til sen kveld.

Vi har bommet stort på hotellbestillingen denne gangen, vi trodde vi kom til ett hotell som passet bra for ungt par.

Bassenget er fullt av små barn med foreldre som leker, kaster baller og støyer mye. Til og med i bassengbaren leker unger så vannspruten står. Barnebassenget står forøvrig nesten helt ubrukt.

Videre så er alle solsenger reservert fra tidlig morgen. Dette er problem andre steder også, men fryktelig irriterende for oss som ikke vil stå opp klokken 8 om morgenen for å reservere plass. Nevnte dette for en ansatt, og hun mente at de ikke kunne være politi og passe på at folk ikke reserverer plasser uten å være der de første timene. (Noe de gjør ved veldig mange andre hotell vi har besøkt tidligere.)

Frokosten er god, men utrolig støyende med veldig mye barn.

Lunsj og middag er mye roligere og sivilisert. God mat.

Rommene er rene og pene med stillegående a/c.

Stranden er veldig liten og overfylt fra tidlig morgen.

Til denne prisen hadde jeg forventet mer av stedet.

Ca 1t 20min fra flyplassen til hotellet med buss uten trafikk.

Hadde hotellet vært rolig og mer voksent miljø hadde jeg gitt vesentlig bedre karakter da de ansatte og standarden på hotellet er bra.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 521magnusf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Prcavo, Guest Relations Manager på Cavo Maris Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2017
Google-oversetting

Dear Mr Magnus Furoy,
We thank you for your review which you kindly wrote during your stay 19/08/2017 till 26/08/2017.
In all brochures and internet, including the Tour Opeator with whom you kindly booked your holidays, Cavo Maris Beach Hotel is presented as a family hotel, therefore, we do not accept any complaints about this.
As you were speaking in the Lobby with our Guest Relations Offices on Monday morning, we were fully informed about your disappointment regarding reservation of sunbeds. As explained by our Guests Relations Officer, we do not take a bookings or reservations for sunbeds and they are for use for all guests of our hotel, and that our pool attendant would be happy to help you with finding a free sunbeds for your use.
We truly believe, that you are having a nice holidays with your partner and we are looking forward welcoming you back to Cavo Maris Beach Hotel soon.
Best wishes
Cavo Maris Beach hOtel team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2017 via mobile enheter

Akkurat kommet hjem etter en uke på cavo maris beach hotel. En herlig uke med god mat og god drikke. Vi er glad vi valgte all inclusive da det var lite restauranter i nærområdet. Maten var også veldig god. God variasjon. Ellers var hotellet rent og pent. Hadde greie aktiviteter gjennom dagen. Det ligger også like ved en fin liten strand.
Det vi savner var litt mer info ang all inclusive tilbudet når vi kom. Vi aner fortsatt ikke om det var mulig å spise mellom de 3 fastsatte måltidene? Var baren/restauranten ved stranden en del av det?
På rommet vårt var sengen veldig hard og dusjhodet så helt forferdelig ut.
Desverre regnet det også store deler av vårt opphold. Da var det supert med innendørs basseng!
Vær obs på at det står skilt ved bassenget at lek og morro ikke er tillatt. Dette trekker mye ned for vår del! Den vanlige Syden leken i bassenget måtte utgå.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, P1368BEanneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Prcavo, Guest Relations Manager på Cavo Maris Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2017
Google-oversetting

Dear Anne G,
Many thanks for taking your time and leaving your feedback here after your visit to Cavo Maris Beach Hotel and we do appreciate your good comments:
- good food and drinks,
- the food was very good, good variety
- nice and clean hotel,
- had fun activities throughout the day
- It is also located next to a nice little beach
We are really surprised about your comment regarding your package and not enough information given. At any time of the check-in our reception team clearly explains the terms of guests stay also presenting our gusts a welcome letter with all necessary information. If you stayed with us for a week, we don’t understand why you didn’t asked any more information to our members of staff? Our hotel team is fully trained and could explain you what was included in your package or you could upgrade it to Ultra all inclusive.
We also disagree with the comment regarding the beds as hotel is fully booked during the season and we have never ever had any complaints from our guests. The matter of the individual preferences of the beds is very hard to judge.
At the time of your stay, we also did not hear anything brought to our attention regarding your shower head. We have a great maintenance team at hotel where they are very hands on with any jobs to satisfy our guests.
Constructive criticism is by all means welcomed and encouraged, being the best way to improve our quality and service.
We thank you again for your comments and welcome to visit us in the future.
Best regards
Cavo Maris Beach Hotel team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser