“Ok opplevelse”

Marcello's Italian Restaurant
Vurdert som nr. 44 av 157 Restauranter i Protaras
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Fint sted og hyggelig atmosfære. Dessverre var ikke servicen veldig tilfredsstillende - tok lang tid før vi ble fulgt opp etter første bestilling, måtte spørre etter servitør flere ganger bl.a. for å få bestilt og betalt, og ingen som spurte om måltidet smakte eller om vi ønsket mer drikke. Personalet var behjelpelig når de først kom. Maten var grei, på det nivået du vil forvente på en italiensk restaurant. Hyggelig sted om du vil ha italiensk mat, men man får smøre seg med litt tålmodighet.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Benassimin

Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Italiensk er en sikker vinner for familien. God pizza og pasta. God service, og en god atmosfære. Verdt å ta en tur innom denne plassen.

Takk, Brikken82
Anmeldt 4. mai 2022 via mobile enheter

Protaras beste pizza! Dog noe dårlig med glutenfrie alternativer til kjæresten min med glutenallergi. Da vi spurte personalet om allergener virket de noe forvirret med tanke på hva som var glutenfritt, ettersom de sa noe forskjellig. Det gjorde det noe utrygt for oss som kunder å spise her. Restauranten kunne ved fordel merket menyen med allergener for å gjøre det lettere for både personal og kunder. Til gjengjeld svært god mat!

Dato for besøk: april 2022
Takk, Caroline K
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Deilig italiensk pizza .Hyggelig betjening.Koselig uteplass. Lett å finne fram.Ikke noe problem at barna ville ha forskjell på pizza'n

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 661sisseld
Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk god pizza perfekt stekt. God service. Dei har gode lokale viner som absolutt bør prøves. Bra opplevelse til en billig penge

Dato for besøk: august 2019
Takk, Terje D

Reisende som så på Marcello's Italian Restaurant, så også på

Har du vært i Marcello's Italian Restaurant? Del dine erfaringer!