“Cheers bar❤️”

Kjøkken: Internasjonalt, Britisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2022

Her føler vi oss alltid velkommen😁 var her sist 2019 pga covid men når vi returnerte hit nå så husket de fortsatt vår favoritt drink😁
De er hyggelige, kommer alltid å slår av en prat. Servitørene er super hyggelige.
Plassen har etter vår mening de beste drinkene. Maten er også veldig god. Har prøvd nesten alt på menyen og alt har falt i smak😁

4  Takk, LeneV1980

Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Var innom her en tur i går for å ta norn drinker før fotballkampen . Drinkene var gode og de hadde bedre ølutvalg enn flere andre steder i området. Hyggelig lokale.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, idat554
Anmeldt 26. april 2019

Dette er en typisk Engelsk Pub, med typisk pub mat. Er du på jakt etter en herlig saftig hamburger med pommes og en fotballkamp på storskjerm, er dette stedet for deg. Hyggelig personale, og hyggelige omgivelser.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, bebaa60
Anmeldt 3. september 2017 via mobile enheter

Her fikk vi servert nydelige drinker. Her må nevnes spesielt strawberry daquiri. Denne er det ikke mange andre som slår!

Dato for besøk: september 2017
Takk, svenntorew
Anmeldt 20. desember 2015 via mobile enheter

Vi spiser alltid lunsj her, billig og mye mat for pengene. Maten smaker bra, selvfølgelig ingen luksusmåltid. Men veldig bra mat til pengene, og utrolig hyggelige servitører.

Dato for besøk: juni 2015
2  Takk, Helenkoc

Reisende som så på Cheers Bar, så også på

Har du vært i Cheers Bar? Del dine erfaringer!