Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (409)
Filtrer anmeldelser
409 resultater
Vurdering fra reisende
256
107
36
9
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
256
107
36
9
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 409 anmeldelser
Anmeldt 2. september 2019

Hotellet som presenterte oss for Kypros for 14 år siden. Paradis på jord.
Flott familiehotell med mange aktiviteter og bamseklubb for de minste. Elsker dette stedet, kommer tilbake igjen og igjen og igjen.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, milliehe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
nausicaah, Manager på TUI FAMILY LIFE Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2019
Google-oversetting

Dear loyal Guest,

We deeply thank you for the beautiful words used in order to describe your once more holiday experience at the TUI Family Life Nausicaa Beach.Your loyalty is truly valued.
Thanks a million for letting other people know how happy you are with this paradise hotel. We can't wait to copy all staff your fantastic review as we are pretty sure they will be over the moon when they see them.
We hope to welcome you back to our hotel in the near future as we always love to meet again and again our repeat guests.

Best regards
The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Et godt sted å dra for barnefamilier. Det beste med stedet er maten, variert og hotellet er gode på tilrettelegging for oss med cøliaki.
Rommene er noe slitt enda det ikke er lenge siden de pusset dem opp. Vi bodde i en 2 roms leilighet og sengene var av god kvalitet.
Det er rift om solsengene, men vi var heldige å finne senger hver dag enda vi ikke var oppe veldig tidlig. For de yngre barna fikk vi inntrykket av at bamseklubben var veldig bra. For ungdommer er det ikke mye som skjer, men ved stranden er det stort utvalg av vannsportsaktiviteter man kan betale for å gjøre. Snorkling er veldig gøy da det er mye å se.
Det eneste vi opplevde som litt leit, var at mange av de som jobber i barer etc på hotellet er tydelig slitne. Vi fikk greie på at de jobber minst 9 timer seks dager i uken og i det tempo de har, er det ikke rart det er lang mellom smilene.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 582evelynf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
nausicaah, Manager på TUI FAMILY LIFE Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Please accept our heartfelt thanks for choosing to stay at the TUI Family Life Nausicaa Beach and sharing this lovely review online.
It is wonderful to be informed that you have enjoyed your stay with us, appreciating the large selection of our delicious buffet, the entertainment and the sports activities near of our hotel. Your rest feedback is also appreciated and will be surely looked into for necessary improvements with every department.
We would be very happy to have you again back in the near future.

Best regards
The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

God mat og variert mat ! Rolig og fantastisk beliggenhet med sjøen rett i nærheten. Bra kveldsunderholdning og treningstimer ! Behagelige senger!!Gode vegetar retter, hyggelig betjening! Miss you florentin and Sanna

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 90 643 755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
nausicaah, Manager på TUI FAMILY LIFE Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

It was an absolute delight to receive such an excellent feedback about your holiday at the TUI Family Life Nausicaa Beach.
Your great words made us feel very proud and extremely happy. Thanks a million for the praises of our delicious food, location comfortable beds, staff and the entertainment.
We are looking forward to welcoming you back.

Best regards The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019

Året var 1987 og vi hadde 2 herlige uke på hotellet og i Fig Tree Bay eller Protaras, navnet som vi foretrekker å bruke på tettstedet. Besøket fristet til gjentagelse i noen år. Flott beliggenhet, hyggelig betjening i alle ledd og god mat. Driftsform har endret seg gjennom årene og nå er all inklusive en fast del av totalpakken. Det passer ikke oss, med 32 år på Kypros mest i Protaras og Pernera kjenner vi til mange ypperlige restauranter som vi vil besøke og som vi gjerne vil skal bestå. Håper på flere nye år på Kypros.

Romtips: Det meste er bra.
Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ingmund S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
nausicaah, Manager på TUI FAMILY LIFE Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2019
Google-oversetting

Dear loyal Guest,

Thank you very much for taking the time to let other people know how much you have enjoyed your stay at the TUI Family Life Nausicaa Beach.
Every time we receive such a great praises from our guests we feel very happy and extremely proud as we see our hard work being recognised. Thanks a million for your wonderful comments about our great location, nice staff and delicious food. Regards with the operation of our hotel please note that if you wish to book your future travel in our hotel, you can book via TUI Nordic's website or Louis Hotels website.
We sincerely hope that we will soon have the pleasure in meeting you again so we can provide you with another amazing stay. Till then, we wish you the very best.

Best regards
The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Bra hotell, med fantastisk beliggenhet. fint hotellområdet. Kort vei til sjøen, stranda og sentrum.

Men to basseng som er altfor små for antall gjester på hotellet. Bassengvannet var på slutten av dagen ekkelt og grumsete, og fristet lite til bading etter lunsjtider. Det ble nok ikke bedre av av sjøen var full av maneter og bademulighetene der var begrenset i perioder. I tillegg har dusjen som en kunne skylle seg i før/etter bad bortgjemt og samtidig ubrukelig, kun noen få dråper som kom ut av denne når en prøvde skylle seg.
Det står i tillegg skilt ved hovedbassenget at det ikke er lov å hoppe eller stupe, det er ikke lov med baller eller luftmadrasser i bassenget, dette er et familiehotell, så litt lek og motto må jo ungene få lov til. ( ble ikke håndhevet strengt, men da kan de jo heller ta vekk skiltet). Står også skilt om at det ikke er lov å reservere solsenger, og at alle håndklær ville bli fjernet kl 9, dette ble heller ikke håndhevet og for å få gode solsenger måtte en være tidlig ute.

Fine rom og bra renhold, men vær ops på at ekstrasenger er korte, kun 180 cm, var mer enn god nok plass på rommet til vanlige senger, så ser ikke poenget med å ha kortere senger enn normalt som ekstrasenger.

God mat, men litt ensformige buffeter.
Beste brus/øl vi har fått på all inklusive.
Maten i snackbaren var ikke god, og drinkene i baren var altfor sterke...

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Metteli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
nausicaah, Manager på TUI FAMILY LIFE Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

We would like to thank you for holidaying at the TUI Family Life Nausicaa Beach and for sharing your impression online.
We are grateful that you have expressed an honest opinion concerning the size of our pools, however we adopted this policy with balls and mattresses in the pool so our customer to feel more comfortable to swim. Regards with the pool water please note that our maintenance made their checked 3 times a day to maintain the pool water clean. It was a day that the pool water was turbid then our maintenance took their action very fast. Also thank you for letting us know about the outdoor showers and the mattress on the extra bed, we duly note your comments for our future improvement. Lastly, regarding with the reservation of the sun beds, rest assured that we will remind the Tui Guides to take care about it.
On a positive note, we are happy to know that our location, the hotel's area and our food and drinks were to your satisfaction. We truly hope that you grace us with future holiday, as we are confident that we will rise to your expectations and provide you with a memorable holiday.

Best regards
The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser