Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 205
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.22
Booking.com
USD 206
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
Trip.com
USD 181
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.10.22
Hotels.comUSD 205
PricelineUSD 206
TravelocityUSD 205
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (680)
Filtrer anmeldelser
680 resultater
Vurdering fra reisende
489
130
47
12
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
489
130
47
12
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 680 anmeldelser
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Flott hotell med nydelig beliggenhet!! Fantastisk fint uteområdet med masse blomster og busker.
Veldig god mat! Men atmosfæren i spisesalen er veldig stressende... Høylytt, og de ansatte løper rundt og tar tallerken din nesten før du er ferdigspist. Så står de ute i salen og stabler skittne tallerkener/bestikk, noe som gjør det mer høylytt.

Snackbar'en anbefales! Her er det mye godt.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, liisamarie94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
nausicaah, Manager på Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Please accept our warmest thanks for staying at the TUI Family Life Nausicaa Beach and for writing such a lovely review about your experience. It is nice to be informed that you have enjoyed your holidays with us. We are delighted by your praises of our fantastic outdoor areas (gardens), our delicious food and the Snack-bar area. Also, thank you for bringing your observation regarding the noise in the restaurant rest assured that we will review your comment for our improvement.
We are looking forward to welcoming you back.

Best regards
The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019

Hotellet som presenterte oss for Kypros for 14 år siden. Paradis på jord.
Flott familiehotell med mange aktiviteter og bamseklubb for de minste. Elsker dette stedet, kommer tilbake igjen og igjen og igjen.

Dato for oppholdet: september 2019
1  Takk, milliehe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
nausicaah, Manager på Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2019
Google-oversetting

Dear loyal Guest,

We deeply thank you for the beautiful words used in order to describe your once more holiday experience at the TUI Family Life Nausicaa Beach.Your loyalty is truly valued.
Thanks a million for letting other people know how happy you are with this paradise hotel. We can't wait to copy all staff your fantastic review as we are pretty sure they will be over the moon when they see them.
We hope to welcome you back to our hotel in the near future as we always love to meet again and again our repeat guests.

Best regards
The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Et godt sted å dra for barnefamilier. Det beste med stedet er maten, variert og hotellet er gode på tilrettelegging for oss med cøliaki.
Rommene er noe slitt enda det ikke er lenge siden de pusset dem opp. Vi bodde i en 2 roms leilighet og sengene var av god kvalitet.
Det er rift om solsengene, men vi var heldige å finne senger hver dag enda vi ikke var oppe veldig tidlig. For de yngre barna fikk vi inntrykket av at bamseklubben var veldig bra. For ungdommer er det ikke mye som skjer, men ved stranden er det stort utvalg av vannsportsaktiviteter man kan betale for å gjøre. Snorkling er veldig gøy da det er mye å se.
Det eneste vi opplevde som litt leit, var at mange av de som jobber i barer etc på hotellet er tydelig slitne. Vi fikk greie på at de jobber minst 9 timer seks dager i uken og i det tempo de har, er det ikke rart det er lang mellom smilene.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 582evelynf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
nausicaah, Manager på Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Please accept our heartfelt thanks for choosing to stay at the TUI Family Life Nausicaa Beach and sharing this lovely review online.
It is wonderful to be informed that you have enjoyed your stay with us, appreciating the large selection of our delicious buffet, the entertainment and the sports activities near of our hotel. Your rest feedback is also appreciated and will be surely looked into for necessary improvements with every department.
We would be very happy to have you again back in the near future.

Best regards
The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

God mat og variert mat ! Rolig og fantastisk beliggenhet med sjøen rett i nærheten. Bra kveldsunderholdning og treningstimer ! Behagelige senger!!Gode vegetar retter, hyggelig betjening! Miss you florentin and Sanna

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 90 643 755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
nausicaah, Manager på Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

It was an absolute delight to receive such an excellent feedback about your holiday at the TUI Family Life Nausicaa Beach.
Your great words made us feel very proud and extremely happy. Thanks a million for the praises of our delicious food, location comfortable beds, staff and the entertainment.
We are looking forward to welcoming you back.

Best regards The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019

Året var 1987 og vi hadde 2 herlige uke på hotellet og i Fig Tree Bay eller Protaras, navnet som vi foretrekker å bruke på tettstedet. Besøket fristet til gjentagelse i noen år. Flott beliggenhet, hyggelig betjening i alle ledd og god mat. Driftsform har endret seg gjennom årene og nå er all inklusive en fast del av totalpakken. Det passer ikke oss, med 32 år på Kypros mest i Protaras og Pernera kjenner vi til mange ypperlige restauranter som vi vil besøke og som vi gjerne vil skal bestå. Håper på flere nye år på Kypros.

Romtips: Det meste er bra.
Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ingmund S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
nausicaah, Manager på Nausicaa Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2019
Google-oversetting

Dear loyal Guest,

Thank you very much for taking the time to let other people know how much you have enjoyed your stay at the TUI Family Life Nausicaa Beach.
Every time we receive such a great praises from our guests we feel very happy and extremely proud as we see our hard work being recognised. Thanks a million for your wonderful comments about our great location, nice staff and delicious food. Regards with the operation of our hotel please note that if you wish to book your future travel in our hotel, you can book via TUI Nordic's website or Louis Hotels website.
We sincerely hope that we will soon have the pleasure in meeting you again so we can provide you with another amazing stay. Till then, we wish you the very best.

Best regards
The Management and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser