Bjarne K
1.4 km fra Vrissaki Hotel Apartments
2.1 km fra Vrissaki Hotel Apartments
Se flere hoteller i Protaras
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Leilighetshotellet ligger midt i smørøyet i Protaras. Rett ved stranden og rett ved hovedgata i Protaras. Deilig basseng og solstoler, til og med en kiosk. Superhyggelig vaskedame også:)

Foreslår å leie en bil om du vil se mesteparten av Kypros. Vi har vært i de nydelige landsbyene i Trodoosfjellene, i Agia Napa, Famagusta, Cape Greko, Limassol og Larnaca, bare ved å kjøre rundt i leiebil:) Ferien i Protaras var midt i blinken for oss norskinger:)

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, hildeoline
Anmeldt 17. juni 2019 via mobile enheter

Må betale ekstra for Internett og aircondition. Frokost ikke inkludert. Store fine rom, litt harde senger og møblene i stuen er veldig slitt. Dårlig lys inne på kveldene. Har alt som behøves av kjøkkenutstyr for å lage egen frokost.

Veldig hyggelige ansatte, og behjelpelige. Fint bassengområde. Mye støy fra gang og fra barnene i hovedgaten, noe som er en selvfølge på grunn av beliggenheten.

Ville ikke reist til dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: juni 2019
2  Takk, Ronessen97
Anmeldt 17. november 2017 via mobile enheter

Fint hotell, noe slitt. Skal ha ekstra betalt for det meste. Kjøleskap koster, wifi koster, du må reservere solseng i en uke det koster.
Stranda nedenfor er kjempe fin, koster 7,50 euro pr solseng og parasoll pr person.
Ligger nære byen og handlegater, mye ræl å få kjøpt. Frokosten var helt grei, men kom du kitt sent måtte du spise syltetøy og drikke vann, alt var tomt.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, ritjoh2
Anmeldt 3. september 2017 via mobile enheter

Overraskende god standard på rommet. Romslig leilighet med grei kjøkkenløsning med både steketopp og microbølgeovn. Meget hyggelig og behjelpelig betjening. Litt kjipt bassengområde, men vi lå på stranden hver dag som ligger 200m nedi gaten. Veldig sentral beliggenhet i forhold til hovedgaten. Man har alt man trenger rett utenfor hotelldøren. Man må regne med en del støy fra de to barene/clubbene som ligger som nærmeste nabo. Men etter ett par dager ble vi vandt til lyden å sov godt resten av uken. Sengene er noe harde, og da spesielt ekstrasengen i stuen. Med alt tatt i betraktning velger jeg nok ett annet hotell neste gang, da med hovedfokus på støyen og bassenget. Men med tanke på prisen, er dette absolutt ett rimelig å bra hotell.

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, AilinnT
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Dro på ferie med kjæresten, var ute etter en rolig ferie med det meste i nærheten. Hotellet er sentralt, og sånn sett midt i blinken! Minuset var at lakenene var tynslitte, kunne se tvers gjennom dem. Disse ble byttet ca annenhver dag, så helt ok. Mye uteliv, bråk på kveldene fra gaten på kveldene. Ikke den beste hygienen på dørhåndtak, under senga osv, kunne definitivt vær bedre. Minus også for at vi ikke fikk beskjed om utskjekktidspunkt, så vi kom for seint til utskjekk, og en passe itritert dame i resepsjonen. Ellers hyggelige ansatte alle sammen. Passer bra hvis man ikke er ute etter en luksusferie, men vil vøre sentrumsnært og nært stranden.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, stineo285