Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Arkitektonisk perle

Guidet tur i bygget er en fin måte å se det fra innsiden. Hyggelig og kunnskapsrik guide. Bygget er... les mer

Anmeldt 31. juli 2019
aleandrab
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Interresant sted

Er du først i bygda så må du innom. Har guidet tur neste hver halv på. Hyggelig guid. Morsomt at vi... les mer

Anmeldt 5. juli 2019
Amund G
,
Moss, Norge
via mobile enheter
Les alle 38 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
16
18
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
18
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 38 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2021

Sametinget hadde en flott arkitektur og beliggenhet. Vi fikk desverre ikke kommet inn i Sametinget grunnet covid, men fikk sett bygget fra utsiden.

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, 994kjetilf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Guidet tur i bygget er en fin måte å se det fra innsiden. Hyggelig og kunnskapsrik guide. Bygget er nydelig, virkelig en arkitektonisk perle. Fin utsmykking og et stort bibliotek.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Er du først i bygda så må du innom. Har guidet tur neste hver halv på. Hyggelig guid. Morsomt at vi til slutt fikk et sameting. Og ikke glem historien bak samenes kamp.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Amund G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2017

Spesiell arkitektur. Omvisning med introduksjon til samenes historie og det politiske livet. Virkelig verdt et besøk. Sjekk tidspunktene i god tid før ankomst til Karasjok når omvisninger blir gitt

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Roald Andreas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2017

En meget hyggelig opplevelse. Flott og visuelt sted. Lett tilgjengelig. Vi ble tatt i mot på en svært god måte og behandlet svært bra gjennom hele oppholdet. Virkelig interessant besøk. Gode presentasjoner og flott innredet sted. Flott å få innsikt i historien, bakgrunnen for etableringen, rollen og den daglige fungeringen. Virkelig verdt besøket.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser