Hyggelige mennesker. Fantastisk opplegg, kjempegod mat og veldig lærerikt. Anbefales på det aller... les mer
Samipath v/Ammon gjorde opplevelsen heilt spesiell. Flott tur, nydeleg mat, gode samtaler og... les mer
Vi var tre kompiser på reise gjennom øvre Anarjokha nasjonalpark, og med ypperlig bistand, tips og tilrettelegging fra gutta i Samipath ble turen en stor suksess. Tips og triks til utstyr og ruteplanlegging, tilrettelegging før og etter, leie av utstyr og godt humør. Kommer gjerne tilbake. Stå på gutter!
John Nystad og Samipath har gitt meg noen utrolige flotte jakt og naturopplevelser i magiske Karasjok. Man kjører med 4 hjulinger til ferdig leir med Iglotelt langt inne på vidda. Dagsturer og drivjakt etter elg passer meg veldig bra. Gleder meg til årets jakt.
Båtturen på elva kan virkelig anbefales. Idylliske omgivelser og entusiastiske lokale guider. Ordentlige trivelige og serviceinnstilte guider som brenner for å vise fram det Karasjok har å by på, samt som garantert vil gi deg en latter eller to. Vi kommer gjerne tilbake!
Super hyggelig å møte dere to. Håper dere har hatt en fin opplevelse i Karasjok. Om dere kommer tilbake er det mere å se og oppleve. Takk for en hyggelig kveld 😊
Fantastisk service av guttene som var snill og leverte Kano hjem til oss på kort varsel i Karasjok sentrum.
Fikk gode råd og veiledning av Ammon hos Samipath, veldig bra ordning.
Takk
Flott dere hadde en god tur. Velkommen igjen! 😊
Veldig fornøyde alle 6 og koste oss på reinskinn! I god fart S-svinger manøvrer John nedover Karasjokka og bringer trygt til og fra basen ved brua hvor bryggeflåten med gule pontonger er start og endestasjon!!
Å
Supert å høre dere hadde det fint! Velkommen igjen 😊
Vi hadde en flott tur på Karasjoka med et nydelig måltid i lavvoen! Vi fikk servert deilig reinskav og multekrem til dessert! Anbefales!
Velkommen igjen!