“Ok hotel, god service”
Anmeldelse av Scandic Karasjok

Scandic Karasjok
Vurdert som nr. 3 av 5 Restauranter i Karasjok
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Malin, som sto i resepsjonen var veldig flink og serviceminded!
Helt ok rom, litt små.
Kunne vært mer uvalg på frokosten

Dato for besøk: august 2020
Takk, sigrids301

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Enkelt hotell med noe slitasje og litt triste rom. Håndvasken på badet er sprukket.
Vi savnet ett lite kjøleskap på rommet og ett hyggelig område ute for å kunne sitte en pen sommerkveld. Det eneste som finnes er ett lite område for røykere. Ikke en blomst som pynter opp noen steder.
Men veldig hyggelig betjening.

2  Takk, Restaurantproff
Anmeldt 26. august 2019

Vi overnattet på hotellet i august 2019. Rommet var smaksfult inrettet. Vi satt ekstra pris på de samiske gardinene og pynteputene. Sengene var komfortable og badet fremstå som nytt. God ide å henge søppeldunken på badet på veggen: praktisk å bruke for gjester, lettere å vaske gulv for personalet. Morsomt med romnummeret på et stykke reinsgevir.
Vi savnet veldig en vannkoker, som etterhvert ble et fast inventar på dee fleste hotell.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, nyuszikajesper
Anmeldt 16. august 2019

Helt ok hotell, rent og pent men noe slitte rom.Betjeningen var imøtekommende og blid.
Hvis du vil oppleve sameland er dette hotellet for deg

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Steinar-kr
Anmeldt 18. april 2019 via mobile enheter

Bestilte pannert torsk med ovnsbakte poteter og erter. Fisken var litt tørr og potetene var litt lite stekt. Hadde crème brule til dessert og den kunne vært litt varmere. Men alt i alt er ok middag.

Dato for besøk: april 2019
2  Takk, Ryen1989

Reisende som så på Scandic Karasjok, så også på

Karasjok, Karasjok kommune

Har du vært i Scandic Karasjok? Del dine erfaringer!