Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 110
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Agoda.com
USD 110
Vis tilbud
eDreamsUSD 110
Priceline
Expedia.com
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (43)
Filtrer anmeldelser
43 resultater
Vurdering fra reisende
24
16
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
24
16
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 43 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2019

Veldig fine hytter, store, rene og godt utrustet. Trivelig betjening og hundene var hjertelig velkommen uten tillegg i prisen. I tillegg var prisen fornuftig sammenlignet med andre campinger langs E6.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Esepit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Vi kom kjørende inn seint, klokka halvtolv. Blei tatt i mot av blid, hyggelig og serviceinnstilt mann. Fikk god informasjon om plassen og hva det var å velge i.
Skulle ligge i telt (NOK 150,-), men så begynnte det å regne. Fikk byttet til hytte uten problemer for en 100-lapp ekstra.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Janols
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Dette er hva ferie handler om.
Fin plass. Flatt og fast. Greie verter. Utrolig bra info av de ang parkering og hvor alt var.
Stor fordel at de hadde en runde selv om kvelden og så over plassene.
Fine priser.
Vi var også heldige med været slik at myggen ikke var plagsom.
Tusen takk for oss.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 625ivarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018

Jeg har bodd her på hytte med toalett, sauna, eget soverom og stue/kjøkkenkrok. Velutstyrt hytte og veldig koselig. Jeg har også bodd på vandrehjemmet der man kan leie seg et enkelt spartansk rom med køyeseng, der man deler kjøkken/stue/toalett med to andre rom. Helt greit å bo der også for en natt eller to. I det store og hele en helt grei campingplass, ikke for langt unna sentrum, 1 km kanskje.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, EivorJ6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

Vi leide campinghytte for 4 personer. God standard, og godt med plass vi som bare var 2. Egen badstu på hytta, og mulig å leie utendørs jacuzzi med flott utsikt. Grillstue til felles bruk. Rent og pent og koselig vertskap. Gåavstand til sametinget, slalombakken og sentrum. Vi kommer nok tilbake!

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser