Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 150
Hotels.com
Booking.comUSD 151
Priceline
Orbitz.comUSD 150
HurbUSD 174
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (312)
Filtrer anmeldelser
312 resultater
Vurdering fra reisende
107
121
48
21
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
107
121
48
21
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 312 anmeldelser
Anmeldt 29. oktober 2018

Det ble ikke fylt oppp i bufeen i de 3 kvarterene jeg var til frokost. Bordet ble ryddet mens jeg var og forsynnte meg for andre gang. Kvaliteten på bufeen har sunket betraktelig etter at scandic overtok.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, svebjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Stine N, Hotel Manager på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 30. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 19. august 2018

Herlig frokost med mye variasjon. Gode lokale råvarer som reinsdyrpålegg og gravet laks/røye. En del økologisk utvalg er positivt. Gode juicer. Vennlig personale. Vi har hatt et fint opphold på hotellet. Klage: Kun på at ingen tok søppel på rommet vårt, selv etter at jeg ba om det.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Thea M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Benjamin S, General Manager på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2018

Hei Thea

Tusen takk for oppholdet og takk for din gode tilbakemelding, ikke minst på vårt vennlige personale.
Beklager så mye for at søppelet på rommet ikke ble tatt. Dette er ikke slik det skal være og vi vil følge opp. Kontakt meg gjerne direkte på benjamin.schofield@scandichotels.com

Hjertelig velkommen tilbake
Benjamin Schofield

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Benjamin S, General Manager på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser