Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (322)
Filtrer anmeldelser
322 resultater
Vurdering fra reisende
112
123
50
22
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
112
123
50
22
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 322 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Svært imøtekommende og hyggelig, svensk resepsjonist. Rommet var bra og med godt renhold. Restauranten «Gammen» serverte god røye i spesielle omgivelser. Frokosten var ok og tilpasset situasjonen med covid-19. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, torlorangandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marie Flåskjer, Annet på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2020

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Jeg er glad for å høre at dere var fornøyd med servicen og spiser godt i restauranten.

Velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Marie, Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 26. juni 2020

Koselig og stemningsfullt hotell med veldig hyggelige og alltid smilende betjening. Rommene var rene og pene. Servicen var over all forventning og maten var kjempegod! Takk for et fantastisk fint opphold!

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, Matmomsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sigurd Jakola, Guest Services / Front Office på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Heia og takk for din tilbakemelding.

Veldig hyggelig å høre at dere hadde et bra opphold hos oss. Ønsker deg en fin sommer og velkommen tilbake til oss :)

Med vennlig hilsen
Sigurd
Team Karasjok

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2020

Sjekket inn sent og traff på en lite hyggelig resepsjonist. Ingen "velkommen" eller smil å møte der. Mumlet noe knapt hørbart om frokost. Denne viste seg å være ganske tørr og kjip, med labert utvalg. Imidlertid fornøyd med utvalg te og tilbehør, og badet var i det minste rent.

Dato for oppholdet: mars 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Espen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marie Flåskjer, Annet på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2020

Hei Espen,

Tusen takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager så mye at velkomsten din ikke var som den skulle. Det tar vi med oss videre.
Det har i en periode vært en litt annerledes frokost på grunn av omstendighetene. Det er hyggelig å høre at du var fornøyd med teutvalget.

Velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Marie, Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser