Veldig hyggelige ansatte. Noe utdaterte rom (vi bodde i kjelleretasjen), men store og rene. Anbefaler å spise middag i storgammen, en flott opplevelse.
Nydelige omgivelser og nabo til Sapmi park som er verdt et besøk!Mer
- Gratis parkering
Nydelige omgivelser og nabo til Sapmi park som er verdt et besøk!Mer
Hei Grethel,
Tusen takk for veldig fin tilbakemelding.
Jeg er så glad for at dere hadde et fint opphold hos oss og en god middag i storgammen. Det er også hyggelig å se at dere likte omgivelsene og Sàpmi park.
Velkommen tilbake.
Marie, Hotel Manager
Enkelt hotell som er helt iorden for kortere opphold. Litt problemer med vasken på rommet men ikke noe vi brydde oss særlig om. Rask innskjekk. god frokost. Litt dårlig vinutvalg i baren, Veldig hyggelig betjening
Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Vi er glad for å høre at du synes servicen var bra og frokosten god.
Velkommen tilbake!
Marie, Hotel Manager
Svært imøtekommende og hyggelig, svensk resepsjonist. Rommet var bra og med godt renhold. Restauranten «Gammen» serverte god røye i spesielle omgivelser. Frokosten var ok og tilpasset situasjonen med covid-19. Kan anbefales.
Hei,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Jeg er glad for å høre at dere var fornøyd med servicen og spiser godt i restauranten.
Velkommen tilbake!
Marie, Hotel Manager
Koselig og stemningsfullt hotell med veldig hyggelige og alltid smilende betjening. Rommene var rene og pene. Servicen var over all forventning og maten var kjempegod! Takk for et fantastisk fint opphold!
Heia og takk for din tilbakemelding.
Veldig hyggelig å høre at dere hadde et bra opphold hos oss. Ønsker deg en fin sommer og velkommen tilbake til oss :)
Sigurd
Team Karasjok