Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Malin Kjellstedt, Daglig leder på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. nov. 2020
Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Så flott att høre att du hade en fin vistelse hos oss!
Velkommen tillbake,
Med vennlig hilsen Malin, Hotel Manager
4 venner på tur. Hyggelig personale og greie rom. Rent. Hadde superior-rom med morgenkåper, flere TV-kanaler og vannkoker. Frokosten grei men ikke mer. Kalde speilegg og null bacon. Anbefaler stedet som et Ok alternativ. Gangavstand til sentrum
Reisetype: Reiste med venner
Spør KarlE297 om Scandic Karasjok
Takk, KarlE297
Marie Flåskjer, Other på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020
Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi pris på. Vi er glad for at du var fornøyd med rommet og servicen. Det er bacon med eggene på frokosten. Vi beklager så mye dersom det manglet da dere var der.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Helt toppers, nydelig rom, flott mottagelse fra resepsjonen. Nydelig mat. Fin frokost. Veldig bra corona tiltak. Kommer gjerne tilbake. Fin uteområde for røyking etc. Kort veg til sentrum. Utleier av s
Dato for oppholdet: september 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør gbrems om Scandic Karasjok
Takk, gbrems
Marie Flåskjer, Other på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2020
Kjære gjest,
Tusen takk for at dere tok dere tid til å fortelle andre reisende om oss. Det er veldig hyggelig å se at dere hadde en flott ferie hos oss. Vi er så glad for at dere var fornøyd med både service, mat og rommet.
svenasp
Norge
Anmeldt 25. august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Spør svenasp om Scandic Karasjok
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marie Flåskjer, Other på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig hyggelige ansatte. Noe utdaterte rom (vi bodde i kjelleretasjen), men store og rene. Anbefaler å spise middag i storgammen, en flott opplevelse. Nydelige omgivelser og nabo til Sapmi park som er verdt et besøk!
Dato for oppholdet: juli 2020
Spør Grethel om Scandic Karasjok
1 Takk, Grethel
Marie Flåskjer, Annet på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020
Hei Grethel,
Tusen takk for veldig fin tilbakemelding. Jeg er så glad for at dere hadde et fint opphold hos oss og en god middag i storgammen. Det er også hyggelig å se at dere likte omgivelsene og Sàpmi park.
Velkommen tilbake.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Enkelt hotell som er helt iorden for kortere opphold. Litt problemer med vasken på rommet men ikke noe vi brydde oss særlig om. Rask innskjekk. god frokost. Litt dårlig vinutvalg i baren, Veldig hyggelig betjening
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør hansenphotography om Scandic Karasjok
1 Takk, hansenphotography
Marie Flåskjer, Other på Scandic Karasjok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020
Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Vi er glad for å høre at du synes servicen var bra og frokosten god.
Marie, Hotel Manager