Vi stoppet hos Jergul Astu for å spise på vei fra Karasjok til Kautokeino. Viltgryte med et glass rødvin var hjemmelaget og nydelig! Stedet ligger ved elven og er rolig og utrolig vakkert! Flott sted å overnatte!
- Gratis parkering
Jeg og min mor overnattet i en hytte der. Flott sted ved elva. En god og positiv opplevelse å være gjest der.
Hyggelig betjening. Vi sov godt, sengene var gode. Og det var dusj, toalett, kjøleskap og hybelkomfyr i hytta.
Mamma fikk sett på tv i hovedbygget.
Kommer gjerne igjen ved en annen anledning.
Var her på møte en helg. Rommene er enkle, men komfortable, med romslig bad, behagelig seng og bra wifi. Møtelokalene er praktiske og hyggelig med egen kjøkkenkrok og prosjektor. Alle som jobber her, er veldig hyggelige og stolte av stedet de driver. Vi fikk både hjemmelaget lunsj og middag - veldig god samisk tradisjonsmat med lokale råvarer. Hyggelig peisestue og helårsbadestamp for dem som liker sånt. Frokosten var av det enkle slaget, men det kan man leve med.
Vi bodde her en natt på gjennomreise. Vi bestilte et rom for to personer med eget bad. Rommet var stort, men dobbeltsenga var smal (1,5 ganger en enkeltseng). Det som trakk ned inntrykket av rommet var at ventilasjonen på badet ikke fungerte. Det var heller ikke TV eller kjøleskap på rommet. Det var ikke mulig å få frokost her, og da er 990 kr per natt for to pers. i høyeste laget med tanke på standarden på rommet.
Det som var positivt var middagen vi spiste her, det smakte virkelig godt, men porsjonstørrelsen var relativt liten, og ingen dessert. Likevel kostet maten forholdsvis mye.