Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 158
Vis tilbud
Booking.com
USD 155
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.10.22
Hotels.com
USD 158
Vis tilbud
PricelineUSD 165
TravelocityUSD 158
ZenHotels.comUSD 176
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (233)
Filtrer anmeldelser
233 resultater
Vurdering fra reisende
118
84
15
8
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
118
84
15
8
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 233 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021

Det bør mer personale inn, de som er trainee bør ha mulighet for å få hjelp av fast ansatte og ikke stå alene på vakt. Det bør kanskje opplyses om diverse tilbud ved innsjekk. Hotellsjefen bør kanskje ta i et tak når annet personale ikke er tilgjengelig.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Lew1234567890
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Kautokeino, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2021

Hei og takk for din tilbakemelding.

Situasjonen rundt opplæring og bemanning har ikke vært optimalt, men er heldigvis i stor grad løst nå.

Håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Kautokeino

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021

Vi hadde bestilt tre dobbeltrom og vi fikk tre rom på baksiden av hotellet med vindu rett mot inngangen til hotellet. Det var litt merkelig at vi fikk disse tre rommene da hotellet var ikke fullt og vi hadde også bestilt direkte på Thon sin hjemmeside. Rommene var altfor små og ganske slitte.
Et av rommene var ikke ferdig vasket når vi ankom hotellet. Vi ankom etter kl. 17.

Servicen var ikke den beste da det ikke var nok personell på jobb.
Hun som jobbet i resepsjonen gjorde en veldig bra jobb dvs. hun jobbet både i resepsjonen, i baren og i restauranten. De andre som var på jobb hadde ikke fått god nok opplæring.
Maten i restauranten var veldig god.

Romtips: Ville bedt om å få rom med utsikt over Kautokeino.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, 994kjetilf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Kautokeino, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2021

Hei og takk for nyttig tilbakelding.

Vi har dessverre opplevd utfordringer med rekruttering og opplæringen har ikke vært tilfredsstillende fra hotellets side. Dette har vi heldigvis fått løst nå.

Håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Kautokeino

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2021

Det var en sååå FLOTT opplevde å bo på Thon hotellet i Kautokeino. Først med en fantastisk velkomst. Direktøren ønsket meg til og med velkommen på samisk. Det vitner om høy kompetanse, å se sine gjester. STORARTET. Jeg opplevde ekthet og menneskelig varme på Thon hotell i Guovdageaidnu-Kautokeino. Jeg ser virkelig frem til å dra dit igjen.

Dato for oppholdet: april 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Trek405665
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Kautokeino, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2021

Hei og takk for meget hyggelig tilbakemelding - det er en glede å høre om deres vellykkede opphold

Håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Kautokeino

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2021

Hyggelig hotell med fantastisk hyggelige og hjelpsomme ansatte og fabelaktig frokost. Veldig fin beliggenhet midt i Kautokeino, rene og greie rom. Pluss for vannkoker og et lite kjøleskap på rommet. Håper å kunne komme tilbake!

Dato for oppholdet: mars 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 50heddaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Kautokeino, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2021

Hei og takk for meget hyggelig tilbakemelding

Vi beholder vannkoker og kjøleskap :-)

Håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Kautokeino

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2021

Serviceinnstilt personale som gjorde alt for å imøtekomme ønsker og behov. Hotellet er et utmerket sted for å oppleve Kautokeino i vinterdrakt. Alle praktiske ting ble tilrettelagt, samtidig som vi opplevde en avslappet og uhøytidelig atmosfære.!

Romtips: Utsikt over tettstedet Kautokeino
Dato for oppholdet: februar 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Tryg68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CIC Hospitality, Owner på Thon Hotel Kautokeino, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2021

Hei og takk for meget hyggelig tilbakemelding

Håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Kautokeino

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser