Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rein for alle penga”
Anmeldelse av Pitstop Kafe

Pitstop Kafe
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Kautokeino
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted med Ok mat. Vil tro at dette er møteplassen for lokale ungdommer. Spiste rein i pita. Godt!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ToveN226
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 43 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2019 via mobile enheter

For en som ikke har rikelig tilgang på reinkjøtt, må jeg bestille matretter som gir meg andre smaker enn hjemme. Reinkjøtt i pitabrød, bakt på stedet var enormt mettende og smakfullt. Heldigvis ikke dynget med dressing som ville kamuflert råvarene.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 669kathrinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2019

Skulle prøve Reindyrsbabb men synes dette var vel tamt. Kan ikke si at dette smakte noe spesielt. Vanlig gatekjøkkenmat. Møkkete toalett. Ikke noe spesilet godt valg. Synd vi ikke rakk lunch på hotellet.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bj_rno265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Anbefales ikke. Tok lang tid før vi fikk maten, selv om det ikke var mange der. Maten var også kald når den kom og kjøttet var svidd.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Therese A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Treg servering. Serverte dyr rullekebab som var kald med brent kjøtt i, som også var kjempeseigt. Stanser ikke der flere ganger!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, hka-alta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Pitstop Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din