Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Pitstop Kafe

Pitstop Kafe
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Kautokeino
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2021

En sulten gjeng på gjennomreise bestilte litt forskjellig fra en rikholdig meny; pizza, kebabtallerken og finnbiff. Noe gatekjøkkenpreg. Alt så delikat ut på tallerkenen og smakte fortreffelig. Alle mann fornøyd.
Måltidet ble toppet av hyggelig betjening som tilbød kaffe "attpå".
Rent og pent sted.
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 345siwl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 44 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Her får du god mat i en trivelig atmosfære. Hyggelig og morsom betjening. Flott lekerom for barn. Absolutt verdt en stopp.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, marianneb201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021

Stedet ser utenfra litt slitent ut, men man bør absolutt gå inn. Bestill en reinsdyr i pita, kjempegodt! Og det hjemmelagde brødet er halve gleden.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Merete H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted med Ok mat. Vil tro at dette er møteplassen for lokale ungdommer. Spiste rein i pita. Godt!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ToveN226
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. november 2019 via mobile enheter

For en som ikke har rikelig tilgang på reinkjøtt, må jeg bestille matretter som gir meg andre smaker enn hjemme. Reinkjøtt i pitabrød, bakt på stedet var enormt mettende og smakfullt. Heldigvis ikke dynget med dressing som ville kamuflert råvarene.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 669kathrinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Pitstop Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.