Håkon
60.2 km fra Festningen Hotel & Resort
47.6 km fra Festningen Hotel & Resort
Se flere hoteller i Kongsvinger
Anmeldt 3. mai 2023

Tar det beste først. Senga var god.

Vi hadde gledet oss til å overnatte på dette hotellet i historiske omgivelser.
Vi sjekket at hotellet hadde restaurant. På telefon samme dag som ankomst fikk vi informasjon at vi kunne få middag om vi ankom Festningen hotel&resort før 21:00. Dette stemte ikke. Flyet til Gardermoen var 2 timer forsinket, men vi ankom hotellet 20:40. Vi ble henvist til å kjøpe pizza fra byen da de ikke hadde varm mat til oss. Skuffelsen var stor da vi hadde stolt på den informasjonen vi hadde fått.
Rommet, Suiten: vi måtte ned på kne under pulten for å komme til stikkontakten, suiten var spartansk og kjedelig, belysningen var svært dårlig, prisen sto ikke i forhold til rommet. Såper og shampo på bad sto høyt på veggen og gjør det vanskelig for hender med artritt. Jeg spurte derfor om de hadde en løs såpeflaske jeg kunne bruke, men det fikk jeg ikke.
Ved frokosten la jeg merke til at andre gjester forsynte seg med hendene da det ikke var lagt fram bestikk og skjeer til dette. Fingre på pålegg og i agurk og paprikaskåler med mere framsto uappetittlig.
Det blir nok med dette ene besøket på dette hotellet og skuffelsen er stor.
Det må mere til enn historiske omgivelser. Tenker på hvor store muligheter som finnes på dette stedet om spesielt service og rom hadde vært bedre. Jeg er trist.

Romtips: Finn et annet Hotel
Dato for oppholdet: april 2023
2  Takk, LailaA555
Anmeldt 19. juli 2022

Meget flott og historisk beliggenhet. Et festningsverk mot svenske angrep på 1800 tallet. Festningen virker ikke! Vi var to av få norske; resten svenske turister! Maten, tre-retters var av svært høy standard. Hotell rommet var i det minste ****.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, UltimaSRi
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Holdt en konferanse på hotellet. Flotte lokaler, flotte rom, god service og god mat. Festningen er en opplevelse i seg selv. , med Unifil-minnesmerket som et høydepunkt. Ikke avskrekkende prisnivå heller. Koste oss skikkelig og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, 324perm
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Veldig fint hotell med nydelig rom. Ene dusjhodet var ikke rent. Vi så også noen svarte flekker på lakenet (men tror nok det var vasket). Det var veldig varmt ute den natten vi hadde der så det var varmt og klamt inne på rommet.
Frokosten var bra. Fint å få alt servert til bordet.
Anbefaler virkelig en tur hit, men ikke på de varmeste dagene.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Kjersti S
Anmeldt 15. november 2020 via mobile enheter

Etter å faktisk ha jobbet her selv gjennom mange år da det fortsatt var et militært festningsverk var det litt spesiellt å komme tilbake nå og oppleve den i helt ny drakt som hotell. En meget hyggelig opplevelse som vil gjentas jevnlig! Anbefales!😊😊

Dato for oppholdet: november 2020
1  Takk, Frank J