Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig cafe med perfekt beliggenhet”
Anmeldelse av Kafe Bohem

Kafe Bohem
Vurdert som nr. 4 av 18 Restauranter i Kongsvinger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Kjempehyggelig cafe med perfekt beliggenhet i trivelige Øvrebyen i Kongsvinger. Idyllisk uteservering.

Gode, hjemmelagde bakervarer og lunsjmat. Nydelig kaffe.

Hyggelig service!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, tommy5434
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 12 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Dette er et trivelig og koselig sted. Både hyggelige plasser ute og inne. Vaniljebolle og iste var kjempegodt. Dette anbefales!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, linnmiko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Koselig cafe med gode og romslige porsjoner i fine historiske omgivelser oppunder festningen. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tormodl2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

God mat! Spiste rekesmørbrødet med aioli, som jeg absolutt vil anbefale videre. Pizzaen er også veldig god.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Reidun007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

Helt ok, kunne vært blidere personal, og litt mindre bråkete.. kunne også vært vegetarvennlig da de har pastasalat med kylling. For de kunne ikke lage en pastasalat da alt var laget på forhånd. Svært dårlig utvalg av mat der. Tre retter der kjøtt er hovedingrediensen. Så ikke den grønneste kafeen i byen, ei heller dyre- eller miljøvennlige. Kaffemeny var det faktisk ikke der, men heldigvis vet vi hva vi ville ha. Hipt sted? Nei.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, maddeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kafe Bohem, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger
Kongsvinger, Kongsvinger
 
Kongsvinger, Kongsvinger
Kongsvinger, Kongsvinger
 

Har du vært i Kafe Bohem? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din